GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Nusret Yıldırım’dan ülkemizle ilgili önemli sözler

Gebze 07.07.2020 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Nusret Yıldırım’dan ülkemizle ilgili önemli sözler

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a, ziyaretlerin en özeli gerçekleşti. Yıldırım’ın annesi Cemile Yıldırım ve babası Nusret Yıldırım, medya sektörüne giren Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlerlemiş yaşına rağmen, ülke gündemi ve konulara hakimiyeti ile dikkat çeken ve önemli tespitlerde bulunan baba Yıldırım, Türkiye’nin Dünya’ya örnek bir konuma geldiğini ve bu nedenle ülkesiyle gurur duyduğunu ifade etti. Türkiye’nin birçok ülkeye karşı saygınlık kazanarak itibar ve güç anlamda ciddi bir noktaya geldiğini belirten Nusret Yıldırım, ülkemiz adına çaba sarf eden tüm bireylere teşekkür etti. BABA YILDIRIM’DAN GENÇ NESİLE TAVSİYE Eski dönemleri özlediğini ifade eden Nusret Yıldırım, özellikle genç nesile davranış ve edep konusunda tavsiyelerde bulundu. Anne ve babasının ziyaretinden büyük mutluluk duyan Nihat Yıldırım da ailesine teşekkür etti. Öte yandan Nusret&Cemile Yıldırım, gazetemizin spor servisini ziyaret ederek torunları ve aynı zamanda spor muhabirimiz Ümit Yıldırım’ı ziyaret ederek başarı temennisinde bulundular.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a, ziyaretlerin en özeli gerçekleşti. Yıldırım’ın annesi Cemile Yıldırım ve babası Nusret Yıldırım, medya sektörüne giren Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlerlemiş yaşına rağmen, ülke gündemi ve konulara hakimiyeti ile dikkat çeken ve önemli tespitlerde bulunan baba Yıldırım, Türkiye’nin Dünya’ya örnek bir konuma geldiğini ve bu nedenle ülkesiyle gurur duyduğunu ifade etti. Türkiye’nin birçok ülkeye karşı saygınlık kazanarak itibar ve güç anlamda ciddi bir noktaya geldiğini belirten Nusret Yıldırım, ülkemiz adına çaba sarf eden tüm bireylere teşekkür etti.

BABA YILDIRIM’DAN GENÇ NESİLE TAVSİYE

Eski dönemleri özlediğini ifade eden Nusret Yıldırım, özellikle genç nesile davranış ve edep konusunda tavsiyelerde bulundu. Anne ve babasının ziyaretinden büyük mutluluk duyan Nihat Yıldırım da ailesine teşekkür etti. Öte yandan Nusret&Cemile Yıldırım, gazetemizin spor servisini ziyaret ederek torunları ve aynı zamanda spor muhabirimiz Ümit Yıldırım’ı ziyaret ederek başarı temennisinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.