19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

O 9 öğrenci gözaltına alındı

(AA) - Anadolu Ajansı | 09.12.2015 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

O 9 öğrenci gözaltına alındı

Üniversite de açılan bir sergiyi protesto edip, stantlara zarar verdikleri öne sürülen 9 öğrenci gözaltına alındı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) açılan bir sergiyi protesto edip, stantlara zarar verdikleri öne sürülen 9 öğrenci gözaltına alındı.   Alınan bilgiye göre, bir grup öğrenci, Meşelik Yerleşkesi'ndeki İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde Genç İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından izlenime sunulan "Nepal sergisi"ne gelerek burada bir süre slogan attı. Bu sırada grup üyelerinden bazıları stantlara zarar verdi, resimleri yırttı.   Olay yerine çağrılan çevik kuvvet ekipleri tarafından gözaltına alınan 9 öğrenci, Yunus Emre Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.   Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Üniversite de açılan bir sergiyi protesto edip, stantlara zarar verdikleri öne sürülen 9 öğrenci gözaltına alındı.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) açılan bir sergiyi protesto edip, stantlara zarar verdikleri öne sürülen 9 öğrenci gözaltına alındı.
 
Alınan bilgiye göre, bir grup öğrenci, Meşelik Yerleşkesi'ndeki İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde Genç İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından izlenime sunulan "Nepal sergisi"ne gelerek burada bir süre slogan attı. Bu sırada grup üyelerinden bazıları stantlara zarar verdi, resimleri yırttı.
 
Olay yerine çağrılan çevik kuvvet ekipleri tarafından gözaltına alınan 9 öğrenci, Yunus Emre Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.