O da Oyunun Rengini Belli Etti

03.04.2017 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

O da Oyunun Rengini Belli Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacağını ifade etti.

Kamuoyunda  Adnan Hoca olarak bilinen  Adnan Oktar, A9 televizyonunda yaptığı sohbet programında referandum kararını açıkladı. "TAYYİP HOCAMIN ÖNÜNÜ AÇIN" "Evet" oyu vereceğini belirten  Adnan Oktar, "Tayyip hocamın önünü açın" diyerek  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi. "BAHÇELİ'YE DE TAYYİP HOCAMA DA GÜVENİYORUM" Twitter adresinden de referandum kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Oktar, "Biz başta başkanlık sistemine bölünme getireceği için karşı durduk. Bölünmeye kapalı olan partili cumhurbaşkanlığını destekleriz dedik. Ben Sayın Bahçeli'ye de Tayyip hocama da güveniyorum. Federasyona kapalı bir sistem olacağının garantisi verildiği için evet diyorum" ifadelerini paylaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacağını ifade etti.

Kamuoyunda  Adnan Hoca olarak bilinen  Adnan Oktar, A9 televizyonunda yaptığı sohbet programında referandum kararını açıkladı.

"TAYYİP HOCAMIN ÖNÜNÜ AÇIN"

"Evet" oyu vereceğini belirten  Adnan Oktar, "Tayyip hocamın önünü açın" diyerek  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi.

"BAHÇELİ'YE DE TAYYİP HOCAMA DA GÜVENİYORUM"

Twitter adresinden de referandum kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Oktar, "Biz başta başkanlık sistemine bölünme getireceği için karşı durduk. Bölünmeye kapalı olan partili cumhurbaşkanlığını destekleriz dedik. Ben Sayın Bahçeli'ye de Tayyip hocama da güveniyorum. Federasyona kapalı bir sistem olacağının garantisi verildiği için evet diyorum" ifadelerini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.