O futbolcular görüşme odasına

Spor 29.05.2017 - 19:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

O futbolcular görüşme odasına

Yeni sezon çalışmalarına erken start veren Darıca Gençlerbirliği yönetimi, iç transfer görüşmelerine başladı. Yarından itibaren takımda kalması istenen oyuncularla masaya oturacak olan yönetimin, 12 isimle yeni sezonda devam edeceği öğrenildi. Geçen sezonu sineye çeken ve yeni sezon öncesinde çalışmalarına start veren Darıca Gençlerbirliği yönetimi transfer çalışmalarını kapalı kapılar ardından yürütürken, diğer yandan da iç transferi bitirmek istiyor. İskelet kadroyu bozmaya niyeti olmayan sarı yeşilli yönetim, yeni sezonda 12 isimle yola devam etme kararı aldı. MASAYA OTURACAKLAR Yönetim, Sinan Turan, Cafercan Aksu, Özer Kutlu, Aziz Kızılgün, Gökhan Köstereli, Hayrullah Bilazer, Kerem Kaya, Alper Tursun, Yusuf Orhan, Cem Tosun, Doğancan Aynacı ve Alperen Doğan ile bu hafta içinde masaya oturarak yeni sezon için alacakları ücret konusunda el sıkışacak. YAPRAK DÖKÜMÜ DE YAŞANACAK İç transfer çalışmalarına hız veren Darıca Gençlerbirliği’nde diğer yandan yaprak dökümü yaşanacak. Sarı yeşilliler, Selçuk Baştürk, Gökhan Erdoğan, Muratcan Bölükbaşı, Gökhan Solak, İlyas Yılmazer, Metahan Yatkın ve Abuzer Gaffar Toplu ile yolları ayıracak.

Yeni sezon çalışmalarına erken start veren Darıca Gençlerbirliği yönetimi, iç transfer görüşmelerine başladı. Yarından itibaren takımda kalması istenen oyuncularla masaya oturacak olan yönetimin, 12 isimle yeni sezonda devam edeceği öğrenildi.

Geçen sezonu sineye çeken ve yeni sezon öncesinde çalışmalarına start veren Darıca Gençlerbirliği yönetimi transfer çalışmalarını kapalı kapılar ardından yürütürken, diğer yandan da iç transferi bitirmek istiyor. İskelet kadroyu bozmaya niyeti olmayan sarı yeşilli yönetim, yeni sezonda 12 isimle yola devam etme kararı aldı.

MASAYA OTURACAKLAR

Yönetim, Sinan Turan, Cafercan Aksu, Özer Kutlu, Aziz Kızılgün, Gökhan Köstereli, Hayrullah Bilazer, Kerem Kaya, Alper Tursun, Yusuf Orhan, Cem Tosun, Doğancan Aynacı ve Alperen Doğan ile bu hafta içinde masaya oturarak yeni sezon için alacakları ücret konusunda el sıkışacak.

YAPRAK DÖKÜMÜ DE YAŞANACAK

İç transfer çalışmalarına hız veren Darıca Gençlerbirliği’nde diğer yandan yaprak dökümü yaşanacak. Sarı yeşilliler, Selçuk Baştürk, Gökhan Erdoğan, Muratcan Bölükbaşı, Gökhan Solak, İlyas Yılmazer, Metahan Yatkın ve Abuzer Gaffar Toplu ile yolları ayıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.