O haberimize vatandaştan destek

Gebze 24.06.2020 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

O haberimize vatandaştan destek

Önceki gün gazetemizde yer alan “Pelitli Mezarlığına daha sık sefer” başlıklı haberimize Gebzeli vatandaşlardan olumlu tepkiler yağıyor. Haberimiz sonrası bizlere ulaşan vatandaşlar “Bizler de mezarlık ziyaretinde ulaşım anlamında problemler yaşıyoruz. Bizlerin sesi oldunuz” yorumunu yapıyorlar. Vatandaşlar, haberimize tam destek olurken problemin çözülmesini istediler. GAZETEMİZİ TEBRİK ETTİLER Gazetemizde önceki gün yer alan Pelitli mezarlığına gidiş ve dönüşlerde yaşanan sıkıntıların yer aldığı özel haber, Gebzelilerinden tam not aldı. Mezarlık ziyaretlerinde problem yaşayan pek çok vatandaş haberimiz sonrası olumlu dönüşler yaptılar. Mezarlığa gidiş v e dönüşte yaşadıkları sıkıntıları anlatan vatandaşlar, “Seferler çok seyrek, dönüşte vatandaşın bekleyeceği üstü kapalı bir durak dahi yok” dediler. Mezarlıklara ulaşım konusuna dikkat çeken vatandaşlar, “İnşallah bir çözüme kavuşur” dediler.  Bakalım Pelitli köyü mezarlığına ulaşım konusunda yetkililerin tavrı ne olacak?

Önceki gün gazetemizde yer alan “Pelitli Mezarlığına daha sık sefer” başlıklı haberimize Gebzeli vatandaşlardan olumlu tepkiler yağıyor. Haberimiz sonrası bizlere ulaşan vatandaşlar “Bizler de mezarlık ziyaretinde ulaşım anlamında problemler yaşıyoruz. Bizlerin sesi oldunuz” yorumunu yapıyorlar. Vatandaşlar, haberimize tam destek olurken problemin çözülmesini istediler.

GAZETEMİZİ TEBRİK ETTİLER

Gazetemizde önceki gün yer alan Pelitli mezarlığına gidiş ve dönüşlerde yaşanan sıkıntıların yer aldığı özel haber, Gebzelilerinden tam not aldı. Mezarlık ziyaretlerinde problem yaşayan pek çok vatandaş haberimiz sonrası olumlu dönüşler yaptılar. Mezarlığa gidiş v e dönüşte yaşadıkları sıkıntıları anlatan vatandaşlar, “Seferler çok seyrek, dönüşte vatandaşın bekleyeceği üstü kapalı bir durak dahi yok” dediler. Mezarlıklara ulaşım konusuna dikkat çeken vatandaşlar, “İnşallah bir çözüme kavuşur” dediler.  Bakalım Pelitli köyü mezarlığına ulaşım konusunda yetkililerin tavrı ne olacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.