O HASTANE DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ HASTANELERDEN BİRİ OLACAK

Kocaeli 21.06.2018 - 14:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

O HASTANE DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ HASTANELERDEN BİRİ OLACAK

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri şehir hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanlığı’nın Kocaeli’nde yaptırdığı, şehir hastanesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkanlar ve kentteki devlet hastanelerinin yöneticileri şehir hastanesini ziyaret etti, incelemelerde bulundu.Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı Kocaeli Şehir Hastanesi, bölgenin en güçlü hastanelerinden biri olacak. Hastane tamamlandığında son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla hizmet verilecek. ŞUBAT 2017’DE BAŞLAYAN İNŞAAT ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve beraberindeki heyet şehir hastanesine yaptığı ziyarette, ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri, tek-çift kişilik hasta odaları, poliklinikler firma tarafından oluşturulan örnek alanlarda incelendi. Firma yetkililerinden bilgi alınarak, görüş alış-verişinde bulunuldu. KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ DÜNYADAKİ EN GELİŞMİŞ HASTANELERDEN BİRİSİ OLACAK Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, 1.180 yataklı şehir hastanesinin inşaatının hızla ilerlediğini belirterek, ‘’Kaba inşaatın büyük kısmı tamamlandı.  İl Sağlık Müdürlüğü olarak teknik ekiplerimizle yoğun bir çalışma içindeyiz. Şehir hastanesi ile alakalı proje revizyonları gerekli çalışmalar tamamlandı. Bu da inşaatın daha da hızlanmasına yol açacak’’ dedi. Bundan sonraki süreçte şehir hastanesinin tıbbi cihaz donanımları, mefruşat ve dekorasyon çalışmalarının devam edeceğini kaydeden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, ‘’Hastaneyi cerrahi ağırlıklı bir bölge hastanesi olarak planlıyoruz. Kocaeli Şehir Hastanesi, dünya standartlarında, en üst kalitede yapılıyor. İnşallah sadece ülkemizde değil, dünyadaki en gelişmiş hastanelerimizden birisi olacak. Sağlık Bakanlığı ve yüklenici firma ile koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri şehir hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanlığı’nın Kocaeli’nde yaptırdığı, şehir hastanesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkanlar ve kentteki devlet hastanelerinin yöneticileri şehir hastanesini ziyaret etti, incelemelerde bulundu.Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı Kocaeli Şehir Hastanesi, bölgenin en güçlü hastanelerinden biri olacak. Hastane tamamlandığında son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla hizmet verilecek.

ŞUBAT 2017’DE BAŞLAYAN İNŞAAT ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve beraberindeki heyet şehir hastanesine yaptığı ziyarette, ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri, tek-çift kişilik hasta odaları, poliklinikler firma tarafından oluşturulan örnek alanlarda incelendi. Firma yetkililerinden bilgi alınarak, görüş alış-verişinde bulunuldu.

KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ DÜNYADAKİ EN GELİŞMİŞ HASTANELERDEN BİRİSİ OLACAK

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, 1.180 yataklı şehir hastanesinin inşaatının hızla ilerlediğini belirterek, ‘’Kaba inşaatın büyük kısmı tamamlandı.  İl Sağlık Müdürlüğü olarak teknik ekiplerimizle yoğun bir çalışma içindeyiz. Şehir hastanesi ile alakalı proje revizyonları gerekli çalışmalar tamamlandı. Bu da inşaatın daha da hızlanmasına yol açacak’’ dedi. Bundan sonraki süreçte şehir hastanesinin tıbbi cihaz donanımları, mefruşat ve dekorasyon çalışmalarının devam edeceğini kaydeden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, ‘’Hastaneyi cerrahi ağırlıklı bir bölge hastanesi olarak planlıyoruz. Kocaeli Şehir Hastanesi, dünya standartlarında, en üst kalitede yapılıyor. İnşallah sadece ülkemizde değil, dünyadaki en gelişmiş hastanelerimizden birisi olacak. Sağlık Bakanlığı ve yüklenici firma ile koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.