O katil tutuklandı!

Çayırova 06.05.2020 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

O katil tutuklandı!

2015 yılında Kars’ta bir cinayet olayına karıştığı ve hakkında ‘kasten öldürme ve yaralama’ suçlarından yakalama kararı bulunan M.T. Çayırova’da yakalandı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Kandıra Cezaevine gönderildi. Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “2015 yılında Kars’ta bir cinayet olayına karıştığı ve hakkında Kasten Öldürme Ve Yaralama suçlarından yakalama kararı bulunan M.T. isimli şahsın Çayırova’da bir ikamette bulunduğuna dair alınan bilgiler kapsamında şahsın yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmış ve Emniyet Müdürlüğümüzce dün şahıs saklandığı ikamette yakalanarak gözaltına alınmıştır.  M.T. isimli şahıs Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra bugün adli makamlara sevk edilen zanlı işlemlerinin ardından tutuklanarak Kandıra Cezaevine gönderildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

2015 yılında Kars’ta bir cinayet olayına karıştığı ve hakkında ‘kasten öldürme ve yaralama’ suçlarından yakalama kararı bulunan M.T. Çayırova’da yakalandı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Kandıra Cezaevine gönderildi.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “2015 yılında Kars’ta bir cinayet olayına karıştığı ve hakkında Kasten Öldürme Ve Yaralama suçlarından yakalama kararı bulunan M.T. isimli şahsın Çayırova’da bir ikamette bulunduğuna dair alınan bilgiler kapsamında şahsın yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmış ve Emniyet Müdürlüğümüzce dün şahıs saklandığı ikamette yakalanarak gözaltına alınmıştır.  M.T. isimli şahıs Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra bugün adli makamlara sevk edilen zanlı işlemlerinin ardından tutuklanarak Kandıra Cezaevine gönderildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.