‘’O kişiyi Allah’a havale ediyoruz’’

Spor 26.09.2018 - 17:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’O kişiyi Allah’a havale ediyoruz’’

BAŞKAN İDACI ‘İÇİMİZ ACIYOR’ DEDİ VE EKLEDİ:

Hidropaks Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, Kartepe Belediyespor maçında farkında olmadan cezalı oyuncu oynatmaları nedeniyle yaşadıklarını mağduriyeti gazetemize anlattı. Öncelikli hatanın kendilerinde olduğunu belirterek özeleştiri yapan Başkan İdacı, içlerini acıtan asıl meselenin ise, konuyu Kartepe Belediyespor’a taşıyarak şikayetçi olunmasına ön ayak olan kişinin olduğunu söyledi. İDACI: HATAYI ÖNCE KENDİMİZDE ARIYORUZ Bu kişinin Gebze bölgesindeki bir spor adamının olduğunu söyleyen İdacı, ‘’3-0 gibi net bir skorla galip geldiğimiz maçın ardından yaşadığımız bu şok bizi gerçekten çok üzdü. Biz zaten hatayı önce kendimizde arıyoruz. Bu bizim kendi iç meselemiz. Fakat bu vicdansızlığı yapan kişiyi Allah’a havale ediyoruz. Bu konuyu Kartepe Belediyespor Kulübü’ne taşıyan kişinin takipçisi olacağız’’dedi.
BAŞKAN İDACI ‘İÇİMİZ ACIYOR’ DEDİ VE EKLEDİ:

Hidropaks Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, Kartepe Belediyespor maçında farkında olmadan cezalı oyuncu oynatmaları nedeniyle yaşadıklarını mağduriyeti gazetemize anlattı. Öncelikli hatanın kendilerinde olduğunu belirterek özeleştiri yapan Başkan İdacı, içlerini acıtan asıl meselenin ise, konuyu Kartepe Belediyespor’a taşıyarak şikayetçi olunmasına ön ayak olan kişinin olduğunu söyledi.

İDACI: HATAYI ÖNCE KENDİMİZDE ARIYORUZ

Bu kişinin Gebze bölgesindeki bir spor adamının olduğunu söyleyen İdacı, ‘’3-0 gibi net bir skorla galip geldiğimiz maçın ardından yaşadığımız bu şok bizi gerçekten çok üzdü. Biz zaten hatayı önce kendimizde arıyoruz. Bu bizim kendi iç meselemiz. Fakat bu vicdansızlığı yapan kişiyi Allah’a havale ediyoruz. Bu konuyu Kartepe Belediyespor Kulübü’ne taşıyan kişinin takipçisi olacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.