19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

O KULÜPTE DARICA'YA GELDİ

Spor 21.09.2017 - 20:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

O KULÜPTE DARICA'YA GELDİ

Darıca  Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'nin bu haftaki konukları  KocaeliBüyükşehir Belediye  Kağıtspor'un güreşçileri oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye  Kağıtspor, sportif faaliyetlerin ve akademik eğitim çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerini de sürdürmeye devam ediyor. Sporcuların, sportif ve eğitim çalışmaları dışında, sosyal projelerde de bir araya gelerek takım olgusunu oluşturmasını isteyen  Kağıtspor Kulübü bu kapsamda,  Darıca Hayvanat Bahçesi ziyaretlerini sürdürüyor. Proje kapsamında gerçekleştirilen gezinin bu seferki konukları Büyükşehir Belediye  Kağıtspor'un güreşçileri oldu. Antrenör Mükrem  Kızılkaya nezaretinde gerçekleşen geziye otuz sporcu katıldı. Gezi esnasında 250'ye yakın hayvan ve 600'e yakın bitki türünü tanıma ve yakından inceleme imkanı bulan  Mavi Beyazlı güreşçiler; yaklaşık iki saat süren geziden mutlu bir şekilde ayrıldı.

Darıca  Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'nin bu haftaki konukları  KocaeliBüyükşehir Belediye  Kağıtspor'un güreşçileri oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye  Kağıtspor, sportif faaliyetlerin ve akademik eğitim çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerini de sürdürmeye devam ediyor. Sporcuların, sportif ve eğitim çalışmaları dışında, sosyal projelerde de bir araya gelerek takım olgusunu oluşturmasını isteyen  Kağıtspor Kulübü bu kapsamda,  Darıca Hayvanat Bahçesi ziyaretlerini sürdürüyor.

Proje kapsamında gerçekleştirilen gezinin bu seferki konukları Büyükşehir Belediye  Kağıtspor'un güreşçileri oldu. Antrenör Mükrem  Kızılkaya nezaretinde gerçekleşen geziye otuz sporcu katıldı. Gezi esnasında 250'ye yakın hayvan ve 600'e yakın bitki türünü tanıma ve yakından inceleme imkanı bulan  Mavi Beyazlı güreşçiler; yaklaşık iki saat süren geziden mutlu bir şekilde ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.