19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

O kütüphane de bugün hizmete başladı!

Gebze 01.06.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

O kütüphane de bugün hizmete başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve Covid-19 kapsamında uzun zamandır kapalı olan Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi bugün yeniden hizmete açılıyor.  Pandemi kapsamında kapatılan Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi, bugün yeniden hizmete başlıyor. Covid19 salgını öncesinde bünyesindeki 18 bin basılı 21 bin de e-kitapla ödev ve araştırma için ya da kitap okumak için kütüphaneye gelenlere kaynak sağlayan kütüphaneye Gebzelilerin yeniden ilgi göstermesi beklenirken, Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi yetkilileri sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, “çok özledik ve geri dönüyoruz, vuslat çok yakın. Özlenen kütüphanemizin kapıları sizler için saat 09.00’da tekrardan açılıyor” dedi. MASKENİ TAK MESAFENİ KORU “Maskeni Tak Mesafeni Koru” sloganı ile Gebzelileri uyaran Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi yetkilileri, “Bugün hizmete yeniden başlıyoruz. Eskisi kadar yakın olamayız bu yüzden lütfen kendi sağlığınız ve çevrenizdekilerin sağlığı için lütfen maskenizi takarak ve 1,5 metre sosyal mesafe kurallarına uyarak kütüphanemizde bulunalım. ” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve Covid-19 kapsamında uzun zamandır kapalı olan Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi bugün yeniden hizmete açılıyor. 
Pandemi kapsamında kapatılan Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi, bugün yeniden hizmete başlıyor. Covid19 salgını öncesinde bünyesindeki 18 bin basılı 21 bin de e-kitapla ödev ve araştırma için ya da kitap okumak için kütüphaneye gelenlere kaynak sağlayan kütüphaneye Gebzelilerin yeniden ilgi göstermesi beklenirken, Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi yetkilileri sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, “çok özledik ve geri dönüyoruz, vuslat çok yakın. Özlenen kütüphanemizin kapıları sizler için saat 09.00’da tekrardan açılıyor” dedi.


MASKENİ TAK MESAFENİ KORU
“Maskeni Tak Mesafeni Koru” sloganı ile Gebzelileri uyaran Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesi yetkilileri, “Bugün hizmete yeniden başlıyoruz. Eskisi kadar yakın olamayız bu yüzden lütfen kendi sağlığınız ve çevrenizdekilerin sağlığı için lütfen maskenizi takarak ve 1,5 metre sosyal mesafe kurallarına uyarak kütüphanemizde bulunalım. ” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.