O-LA-CAK!

Spor 29.03.2016 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

O-LA-CAK!

O-LA-CAK!

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Abdullah Örs, antrenmana çıkarma yaparak teknik ekip ve futbolculara moral verdi. Son 6 hafta önce kenetlenen Darıca ailesinin mesajı belli: BU İŞ OLACAK! Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B’yi bugün yapılan antrenmanda Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Abdullah Örs, yalnız bırakmadı. Sarı yeşillilere moral vermek üzere dün saat 13:30’daki idmana çıkarma yapan Darıca G.B’nin emektar başkanları, önemli mesajlar verdiler. Darıca ailesinin takıma inandığını ve sezon sonunda Play-Off hattının içinde yer alacağına inandığını kaydeden Onursal Başkan Şükrü Karabacak, ‘’Bu iş olacak’’ diyerek teknik ekip ve futbolculara güven oyu verdi. ‘’BERABERLİK SERİSİNİ SONLANDIRACAĞIZ’’ Darıca G.B Kulüp Başkanı Abdullah Örs de tıpkı Karabacak gibi umutlu konuşarak takımına güvendiğini belirtti. 15 maçtır yenilmediklerini ve bu başarının kolay olmadığını deklare eden Örs, 3 maçlık beraberlik serisine Bergama Belediyespor karşısında son vereceklerine inandığını söyledi. 
O-LA-CAK!

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Abdullah Örs, antrenmana çıkarma yaparak teknik ekip ve futbolculara moral verdi. Son 6 hafta önce kenetlenen Darıca ailesinin mesajı belli: BU İŞ OLACAK!

Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B’yi bugün yapılan antrenmanda Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Abdullah Örs, yalnız bırakmadı. Sarı yeşillilere moral vermek üzere dün saat 13:30’daki idmana çıkarma yapan Darıca G.B’nin emektar başkanları, önemli mesajlar verdiler. Darıca ailesinin takıma inandığını ve sezon sonunda Play-Off hattının içinde yer alacağına inandığını kaydeden Onursal Başkan Şükrü Karabacak, ‘’Bu iş olacak’’ diyerek teknik ekip ve futbolculara güven oyu verdi.

‘’BERABERLİK SERİSİNİ SONLANDIRACAĞIZ’’

Darıca G.B Kulüp Başkanı Abdullah Örs de tıpkı Karabacak gibi umutlu konuşarak takımına güvendiğini belirtti. 15 maçtır yenilmediklerini ve bu başarının kolay olmadığını deklare eden Örs, 3 maçlık beraberlik serisine Bergama Belediyespor karşısında son vereceklerine inandığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.