O meclis üyesi koronaya yakalandı!

Siyaset 23.06.2020 - 21:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

O meclis üyesi koronaya yakalandı!

AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Koçak, toplantıda koronavirüse yakalandığını söyledi. Büyükşehir Belide meclis toplantısında kürsüye gelerek konuşma yapan AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Bülent Koçak dikkat çekici bir konuşma yaptı. Konuşmasında Koçak koronavirüse yakalandığını açıkladı. Koçak, karantina sürecini tamamladığını, hastalığı atlattığını ve o günlerin geride kaldığını söyledi.     “KORONAVİRÜSTEN BEN DE MÜSTARİP OLDUM”  Bülent Koçak, “Konuşmama başlamadan önce sizinle özel bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Koronavirüsten ben de müstarip oldum. Hastalandım. Bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen, halimi hatırımı soran Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve tüm buradaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Koçak, toplantıda koronavirüse yakalandığını söyledi.
Büyükşehir Belide meclis toplantısında kürsüye gelerek konuşma yapan AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Bülent Koçak dikkat çekici bir konuşma yaptı. Konuşmasında Koçak koronavirüse yakalandığını açıkladı. Koçak, karantina sürecini tamamladığını, hastalığı atlattığını ve o günlerin geride kaldığını söyledi.    


“KORONAVİRÜSTEN BEN DE MÜSTARİP OLDUM”
 Bülent Koçak, “Konuşmama başlamadan önce sizinle özel bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Koronavirüsten ben de müstarip oldum. Hastalandım. Bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen, halimi hatırımı soran Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve tüm buradaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.