GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

O şahıs tutuklandı!

Kocaeli 30.05.2020 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

O şahıs tutuklandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında ‘kasten öldürme ve hükümlü ve tutuklu kaçması’ suçlarından 18 yıl ağır hapis cezası ile aranan C.G. yakalanarak tutuklandı.  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında ‘kasten öldürme ve hükümlü ve tutuklu kaçması’ suçlarından 18 yıl ağır hapis cezası ile aranan C.G. (36) isimli şahıs düzenlenen operasyon ile 29.05.2020 günü İzmit ilçesinde saklandığı ikameti tespitle yakalanmıştır.  Hükümlü şahıs aynı gün Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında ‘kasten öldürme ve hükümlü ve tutuklu kaçması’ suçlarından 18 yıl ağır hapis cezası ile aranan C.G. yakalanarak tutuklandı. 
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında ‘kasten öldürme ve hükümlü ve tutuklu kaçması’ suçlarından 18 yıl ağır hapis cezası ile aranan C.G. (36) isimli şahıs düzenlenen operasyon ile 29.05.2020 günü İzmit ilçesinde saklandığı ikameti tespitle yakalanmıştır.  Hükümlü şahıs aynı gün Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.