O siyasetçinin eşi de ‘Korona’ya yakalandı!

Siyaset 08.07.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

O siyasetçinin eşi de ‘Korona’ya yakalandı!

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan İYİ Parti’de siyaset yapan Zekai Kahyaoğlu’nun eşi de Koronavirüse yakalandı. Emekli öğretmen, sendikacı ve İYİ Parti’de siyasi hayatına devam eden Zekai Kahyaoğlu’nun eşi de koronavirüse yakalandı. Geçtiğimiz hafta ilk olarak oğlu koronavirüse yakalanan Zekai Kahyaoğlu’nun yaklaşık bir hafta sonra kendisiyle birlikte annesi ve babasının da testleri pozitif çıkmıştı. GÜNAYDIN SEVGİLİ EŞİM Oğlu Bora Tuğşad KYK Yurdu’nda tedavi altına alınırken; Zekai Kahyaoğlu ile birlikte anne ve babası da hastanede tedavi altına alınmıştı. Şimdi ise Kahyaoğlu’nun eşinin testi pozitif çıktı. Kahyaoğlu, eşinin de testinin pozitif çıktığı şu sözlerle duyurdu; “Günaydın canım! Günaydın sevgili eşim, günaydın çocuklarımın anası; Duydum ki seni de esir almış bu lanet virüs. Allah’ın izniyle bu berbat günlerin hepsi geçecek, hepsi geride kalacak. Geçmiş olsun hayatım. Allah hepimizin ve tüm hastaların yardımcısı olsun! Her türlü kazanın, belanın, musibetin beterinden saklasın.”

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan İYİ Parti’de siyaset yapan Zekai Kahyaoğlu’nun eşi de Koronavirüse yakalandı. Emekli öğretmen, sendikacı ve İYİ Parti’de siyasi hayatına devam eden Zekai Kahyaoğlu’nun eşi de koronavirüse yakalandı. Geçtiğimiz hafta ilk olarak oğlu koronavirüse yakalanan Zekai Kahyaoğlu’nun yaklaşık bir hafta sonra kendisiyle birlikte annesi ve babasının da testleri pozitif çıkmıştı.

GÜNAYDIN SEVGİLİ EŞİM

Oğlu Bora Tuğşad KYK Yurdu’nda tedavi altına alınırken; Zekai Kahyaoğlu ile birlikte anne ve babası da hastanede tedavi altına alınmıştı. Şimdi ise Kahyaoğlu’nun eşinin testi pozitif çıktı. Kahyaoğlu, eşinin de testinin pozitif çıktığı şu sözlerle duyurdu; “Günaydın canım! Günaydın sevgili eşim, günaydın çocuklarımın anası; Duydum ki seni de esir almış bu lanet virüs. Allah’ın izniyle bu berbat günlerin hepsi geçecek, hepsi geride kalacak. Geçmiş olsun hayatım. Allah hepimizin ve tüm hastaların yardımcısı olsun! Her türlü kazanın, belanın, musibetin beterinden saklasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.