O süre uzatıldı

Ekonomi 30.03.2019 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

O süre uzatıldı

Kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı yatırım projelerinin tamamlanma süresi 1 Ağustos 2019'a uzatıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığının, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında  Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına  Dair Tebliği, Resmi Gazete'de  yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine  yönelik yeni tesislerin inşaası ve yenilenebilir enerji kaynakları kullanan yeni  seraların yapımı gibi yatırımların da aralarında olduğu, tarıma dayalı yatırım  projelerinin tamamlanma tarihi 1 Nisan 2019 yerine 1 Ağustos 2019 olarak  belirlendi.
Kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı yatırım projelerinin tamamlanma süresi 1 Ağustos 2019'a uzatıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığının, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında  Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına  Dair Tebliği, Resmi Gazete'de  yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine  yönelik yeni tesislerin inşaası ve yenilenebilir enerji kaynakları kullanan yeni  seraların yapımı gibi yatırımların da aralarında olduğu, tarıma dayalı yatırım  projelerinin tamamlanma tarihi 1 Nisan 2019 yerine 1 Ağustos 2019 olarak  belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.