GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

O TAKSİCİ KONUŞTU; “Haksızlığa uğradım!”

Çayırova 28.05.2020 - 22:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

O TAKSİCİ KONUŞTU; “Haksızlığa uğradım!”

Çayırova’daki olay sonrasında polis tarafından gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan taksi sürücüsü M. Bayrakoğlu gazetemize konuştu. Taksici Bayrakoğlu, işin aslının anlatıldığı gibi olmadığını, Suriyeli vatandaşın telefonla taksi istediğini, oraya gittiğinde ise hamile kadının doğum yapmak üzere olduğunu ve ambulansın da gelmesi nedeniyle oradan uzaklaştığını kaydetti. KİMSEDEN PARA FALAN ALMADIM Bayrakoğlu “Haksız yargılama yapılıyor. Her şeyden önce insanım. İnsanlık görevimi yaptım. Anlatıldığı gibi para falan alma olayı da söz konusu değil. Çağrılan adrese gittiğimde hamile kadın doğum yapmak üzereydi. Ambulansın da geldiğini görünce oradan ayrıldım. Haksız yargılama yapanlardan davacı olacağım, herkesin ailesi var, kimseden para aldığım da doğru değil” şeklinde konuştu. Taksici Bayrakoğlu ayrıca “Haksızlığa uğrayan benim. Sosyal medyada ve basında iftiraya uğrayan benim. Çekilen bir video var. Külliyen yalan, kimseyi bırakıp gittiğim söz konusu değil” şeklinde konuştu.

Çayırova’daki olay sonrasında polis tarafından gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan taksi sürücüsü M. Bayrakoğlu gazetemize konuştu. Taksici Bayrakoğlu, işin aslının anlatıldığı gibi olmadığını, Suriyeli vatandaşın telefonla taksi istediğini, oraya gittiğinde ise hamile kadının doğum yapmak üzere olduğunu ve ambulansın da gelmesi nedeniyle oradan uzaklaştığını kaydetti.

KİMSEDEN PARA FALAN ALMADIM

Bayrakoğlu “Haksız yargılama yapılıyor. Her şeyden önce insanım. İnsanlık görevimi yaptım. Anlatıldığı gibi para falan alma olayı da söz konusu değil. Çağrılan adrese gittiğimde hamile kadın doğum yapmak üzereydi. Ambulansın da geldiğini görünce oradan ayrıldım. Haksız yargılama yapanlardan davacı olacağım, herkesin ailesi var, kimseden para aldığım da doğru değil” şeklinde konuştu. Taksici Bayrakoğlu ayrıca “Haksızlığa uğrayan benim. Sosyal medyada ve basında iftiraya uğrayan benim. Çekilen bir video var. Külliyen yalan, kimseyi bırakıp gittiğim söz konusu değil” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.