19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

O uygulamalar kalkıyor

14.02.2017 - 17:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

O uygulamalar kalkıyor

Google, popüler uygulamaların taklitlerini kaldırdıktan sonra şimdi de kurallara uymayan uygulamaları kaldırmaya hazırlanıyor.

Google, Play Store'da bulunan birçok Android uygulamasını kaldırmaya hazırlanıyor. Şirket dün uygulama geliştiricilerine bir mektup gönderdi ve bazı uygulamaların Play Store'dan kaldırılacağını haber verdi. KURALLARA UYMAYAN UYGULAMALAR KALDIRILACAK Daha önce resmi olmayan üçüncü parti uygulamaları Play Store'dan temizleyen internet devi, bu kez de kullanıcı verileri kuralını ihlal eden uygulamaları kaldıracak. Play Store'da uygulaması bulunan birçok uygulama geliştiricisinin gizlilik sözleşmesi bile bulunmuyor.  Google'ın dün gönderdiği mektupta özellikle buna dikkat çektiği söyleniyor. Şirkete yakın kaynaklara göre uygulama geliştiricilerinden gizlilik sözleşmeleri hazırlamaları istendi. Böylece Android uygulamalarının topladığı kullanıcı verileri koruma altında olacak. Şirket böylece Android kullanıcılarının verilerini koruma yolunda önemli bir adım atmış olacak.
Google, popüler uygulamaların taklitlerini kaldırdıktan sonra şimdi de kurallara uymayan uygulamaları kaldırmaya hazırlanıyor.

Google, Play Store'da bulunan birçok Android uygulamasını kaldırmaya hazırlanıyor. Şirket dün uygulama geliştiricilerine bir mektup gönderdi ve bazı uygulamaların Play Store'dan kaldırılacağını haber verdi.

KURALLARA UYMAYAN UYGULAMALAR KALDIRILACAK

Daha önce resmi olmayan üçüncü parti uygulamaları Play Store'dan temizleyen internet devi, bu kez de kullanıcı verileri kuralını ihlal eden uygulamaları kaldıracak.

Play Store'da uygulaması bulunan birçok uygulama geliştiricisinin gizlilik sözleşmesi bile bulunmuyor.  Google'ın dün gönderdiği mektupta özellikle buna dikkat çektiği söyleniyor. Şirkete yakın kaynaklara göre uygulama geliştiricilerinden gizlilik sözleşmeleri hazırlamaları istendi. Böylece Android uygulamalarının topladığı kullanıcı verileri koruma altında olacak. Şirket böylece Android kullanıcılarının verilerini koruma yolunda önemli bir adım atmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.