O yüzme havuzunda son viraja girildi

Kocaeli 02.12.2018 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

O yüzme havuzunda son viraja girildi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşaat çalışmasının sona ermesine sayılı günler kaldı.

Karamürsel ilçesi geniş sahil bandıyla zaman zaman su sporlarına ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bu sporlara katılacak yeni yeteneklerin yetişmesi için tesisler oluşturuyor. Yeni yüzücülerin yetişmesi için Karamürsel’e yarı olimpik yüzme havuzu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmalarını tamamlamak için gün saymaya başladı. Seyirci koltuklarının yerleştirildiği tesiste bina içi ince detay düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yapının çevresinde de zemin çalışmalarına başlayan ekipler, çok kısa bir süre zarfında inşaat işlerini de tamamlayacak. TAMAMLANMASINA SAYILI GÜNLER KALDI Yapının dış cephe mineral sıva, boya üst zemin kat seramik yer döşemesi imalatları biterken dış cephe tuğla kaplama imalatı da sona erdi. Havuz içi su yalıtımı için çalışmalarını hızlandıran ekipler, alüminyum giydirme cephe, mekanik Vrf borulama, elektrik kablo tava ve elektrik pano imalatına son sürat devam ediyor. Tesis tamamlandığında su sporlarında kendini geliştirmek isteyen gençlerin eğitim yeri olacak. 18 BİN METREKARE ALAN 18 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen yüzme havuzu, toplam 5 bin 346 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Yapı, alt zemin kat, zemin kat ve 1 kat şeklinde inşa ediliyor. Alt zemin katta bay ve bayan spor salonları, mescit, mekanik ve elektrik teknik odaları ve wc bulunacak. YARI OLİMPİK HAVUZ Üst zemin katta 12,50 metre çarpı 25,00 metre ebatlarında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 metre çarpı 7 metre çocuk havuzu kafeterya, soyunma odaları, idari ofisler ve seminer salonu yer alacak. 1.kat ise spor salonları, 150 kişilik tribün ve wc’lerden oluşacak. Metal kenet saç ile çatısı yapılacak olan yapının çevresinde, andazit plaktaş ve bordür malzemeleri kullanılacak.​
Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşaat çalışmasının sona ermesine sayılı günler kaldı.

Karamürsel ilçesi geniş sahil bandıyla zaman zaman su sporlarına ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bu sporlara katılacak yeni yeteneklerin yetişmesi için tesisler oluşturuyor. Yeni yüzücülerin yetişmesi için Karamürsel’e yarı olimpik yüzme havuzu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmalarını tamamlamak için gün saymaya başladı. Seyirci koltuklarının yerleştirildiği tesiste bina içi ince detay düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yapının çevresinde de zemin çalışmalarına başlayan ekipler, çok kısa bir süre zarfında inşaat işlerini de tamamlayacak.

TAMAMLANMASINA SAYILI GÜNLER KALDI

Yapının dış cephe mineral sıva, boya üst zemin kat seramik yer döşemesi imalatları biterken dış cephe tuğla kaplama imalatı da sona erdi. Havuz içi su yalıtımı için çalışmalarını hızlandıran ekipler, alüminyum giydirme cephe, mekanik Vrf borulama, elektrik kablo tava ve elektrik pano imalatına son sürat devam ediyor. Tesis tamamlandığında su sporlarında kendini geliştirmek isteyen gençlerin eğitim yeri olacak.

18 BİN METREKARE ALAN

18 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen yüzme havuzu, toplam 5 bin 346 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Yapı, alt zemin kat, zemin kat ve 1 kat şeklinde inşa ediliyor. Alt zemin katta bay ve bayan spor salonları, mescit, mekanik ve elektrik teknik odaları ve wc bulunacak.

YARI OLİMPİK HAVUZ

Üst zemin katta 12,50 metre çarpı 25,00 metre ebatlarında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 metre çarpı 7 metre çocuk havuzu kafeterya, soyunma odaları, idari ofisler ve seminer salonu yer alacak. 1.kat ise spor salonları, 150 kişilik tribün ve wc’lerden oluşacak. Metal kenet saç ile çatısı yapılacak olan yapının çevresinde, andazit plaktaş ve bordür malzemeleri kullanılacak.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.