19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ödül gibi ceza!

Spor 10.01.2020 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ödül gibi ceza!

Geçtiğimiz pazar günü Kartepe’de oynanan amatör lig maçının sonunda çıkan kavgada Tayfunspor kalecisi Sefa Tekdurmaz ağır yaralanmıştı. Olaylı maçın ardından cezalar açıklanırken Kocaeli Futbol İl Disiplin Kurulu; Arslanbey Gençlerbirliği’nin sahası 12 maç kapatılırken olaya karışan diğer futbolcu ve yöneticilere tedbir koyup 48 saat içinde savunma istendi. TAYFUNSPOR’DAN TEPKİ Açıklanan cezalar sonrasında Tayfunspor cephesinde karara tepki hakim. Kaleci Sefa’nın bir ameliyata dah gireceğini söyleyen kulüp yetkilileri “Cezalar bize göre oldukça komik. Daha komik olanı görüntülere bakılmadan rapor yazılması, sahiden şaka gibi. İnsan canına kat etmek bu kadar kolay olmamalı. Savunmalar sonrasındaki kararları bekliyoruz” ifadesini kullandılar.

Geçtiğimiz pazar günü Kartepe’de oynanan amatör lig maçının sonunda çıkan kavgada Tayfunspor kalecisi Sefa Tekdurmaz ağır yaralanmıştı. Olaylı maçın ardından cezalar açıklanırken Kocaeli Futbol İl Disiplin Kurulu; Arslanbey Gençlerbirliği’nin sahası 12 maç kapatılırken olaya karışan diğer futbolcu ve yöneticilere tedbir koyup 48 saat içinde savunma istendi.

TAYFUNSPOR’DAN TEPKİ

Açıklanan cezalar sonrasında Tayfunspor cephesinde karara tepki hakim. Kaleci Sefa’nın bir ameliyata dah gireceğini söyleyen kulüp yetkilileri “Cezalar bize göre oldukça komik. Daha komik olanı görüntülere bakılmadan rapor yazılması, sahiden şaka gibi. İnsan canına kat etmek bu kadar kolay olmamalı. Savunmalar sonrasındaki kararları bekliyoruz” ifadesini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.