19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Oğlan bizim kız bizim!

Kültür-Sanat 25.06.2018 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Oğlan bizim kız bizim!

ÜNLÜ FUTBOLCU GÜNEY TUTCUOĞLU, KALBİNİN SAHİBİ MERVE ALTUNTAŞ İLE EVLENDİ

Bölgemizin yetiştirdiği yetenekli oyuncuların başında gelen Bayburt G.Ö.İ’nin yıldızı Güney Tutcuoğlu, Altuntaş ailesinin güzel kızları Merve Altuntaş ile hayatını birleştirdi. Genç çiftlerin düğün törenine katılım yoğun oldu. Darıca Gençlerbirliği, Gebzespor ve Çayırovaspor’da gösterdiği performansla başarı merdivenlerini hızlıca tırmanarak önce Ankara Demirspor’a ardından Bayburt G.Ö.İ takımına transfer olarak büyük ses getiren ünlü futbolcu Güney Tutcuoğlu, bu kez hayatının imzasını attı. Altuntaş ailesinin güzeller güzeli kızları Merve hayatını birleştirerek dünya evine giren Güney Tutcuoğlu, evliler kervanına katıldı. Birbirlerine çok yakışan genç çiftlerin haftasonu gerçekleşen düğün törenine spor camiası akın etti. DÜĞÜN SALONU DOLDU TAŞTI Aynı zamanda bölgemiz takımlarından Gebzespor ve Çayırovaspor’da da görev yapan, yeni sezonda Altınova Belediyespor’u çalıştıracak olan başarılı teknik direktör Eyüp Tutcuoğlu’nun oğlu olan Güney Tutcuoğlu’nun Mutlukent Grand Toprak Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine başta spor camiası olmak üzere, Tutcuoğlu ve Altuntaş ailesinin yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. ESKİ TAKIM ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI Güney Tutcuoğlu’nun Gebzespor, Çayırovaspor, Ankara Demirspor ve Bayburt G.Ö.İ takımlarından futbolcu arkadaşlarının katıldığı düğün töreninde, Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ve kulüp yöneticisi Mustafa Turhan da yer aldı. Davetliler halaylar, horonlar ve şarkılarla eğlenirken, Merve&Güney çifti için salonu dolduran aileler coşkuyu adeta tavan yaptırdılar. EYÜP TUTCUOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR Güney Tutcuoğlu’nun babası Eyüp Tutcuoğlu, görkemli düğün sonrasında yaptığı açıklamada, ‘’Oğlumun düğününe gelerek mutluluğumuza eşlik eden tüm dostlarımıza ve yakınlarımıza, düğünümüze katılamayıp arayarak tebrik eden herkese çok teşekkür ederim. Allah herkesin evlatlarının damatlığını ve gelinliğini görmesini nasip etsin.                              
ÜNLÜ FUTBOLCU GÜNEY TUTCUOĞLU, KALBİNİN SAHİBİ MERVE ALTUNTAŞ İLE EVLENDİ

Bölgemizin yetiştirdiği yetenekli oyuncuların başında gelen Bayburt G.Ö.İ’nin yıldızı Güney Tutcuoğlu, Altuntaş ailesinin güzel kızları Merve Altuntaş ile hayatını birleştirdi. Genç çiftlerin düğün törenine katılım yoğun oldu.

Darıca Gençlerbirliği, Gebzespor ve Çayırovaspor’da gösterdiği performansla başarı merdivenlerini hızlıca tırmanarak önce Ankara Demirspor’a ardından Bayburt G.Ö.İ takımına transfer olarak büyük ses getiren ünlü futbolcu Güney Tutcuoğlu, bu kez hayatının imzasını attı. Altuntaş ailesinin güzeller güzeli kızları Merve hayatını birleştirerek dünya evine giren Güney Tutcuoğlu, evliler kervanına katıldı. Birbirlerine çok yakışan genç çiftlerin haftasonu gerçekleşen düğün törenine spor camiası akın etti.

DÜĞÜN SALONU DOLDU TAŞTI

Aynı zamanda bölgemiz takımlarından Gebzespor ve Çayırovaspor’da da görev yapan, yeni sezonda Altınova Belediyespor’u çalıştıracak olan başarılı teknik direktör Eyüp Tutcuoğlu’nun oğlu olan Güney Tutcuoğlu’nun Mutlukent Grand Toprak Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine başta spor camiası olmak üzere, Tutcuoğlu ve Altuntaş ailesinin yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Güney Tutcuoğlu’nun Gebzespor, Çayırovaspor, Ankara Demirspor ve Bayburt G.Ö.İ takımlarından futbolcu arkadaşlarının katıldığı düğün töreninde, Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ve kulüp yöneticisi Mustafa Turhan da yer aldı. Davetliler halaylar, horonlar ve şarkılarla eğlenirken, Merve&Güney çifti için salonu dolduran aileler coşkuyu adeta tavan yaptırdılar.

EYÜP TUTCUOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Güney Tutcuoğlu’nun babası Eyüp Tutcuoğlu, görkemli düğün sonrasında yaptığı açıklamada, ‘’Oğlumun düğününe gelerek mutluluğumuza eşlik eden tüm dostlarımıza ve yakınlarımıza, düğünümüze katılamayıp arayarak tebrik eden herkese çok teşekkür ederim. Allah herkesin evlatlarının damatlığını ve gelinliğini görmesini nasip etsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.