Öğrenci kartlarınızı vize yaptırmayı unutmayın

Kocaeli 15.12.2016 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öğrenci kartlarınızı vize yaptırmayı unutmayın

Öğrenci indirimli seyahat kartları için vize işlemleri devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı’nın öğrenci indirimli seyahat kartı için 15 Kasım’da başlattığı vize işlemleri 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Vize olmayan öğrenci seyahat kartları 1 Ocak 2017 tarihinden sonra tam bilet tipi tarifesine dönüşecek. KENT KART DOLUM NOKTALARI Öğrencilerimiz vize işlemlerini 2 şekilde gerçekleştirebilir; Kentkart dolum noktalarından: YÖKSİS ve MEBSİS web servisi aracılığı ile kentkart dolum noktalarından, bakiye yüklemesi esnasında (Öğrenci belgesi ibraz etmeden) otomatik olarak vize işlemi yapılması. Öğrenci Seyahat Kartının vize işlemleri Kentkart dolum bayilerince bakiye dolumu esnasında otomatik olarak yapılmaya devam edilecektir. 01.01.2017 tarihine kadar vize edilmeyen öğrenci kartları tam tipine dönüştürülecek olup öğrencilerimizin bu tarihe kadar öğrenci seyahat kartlarını Kentkart dolum noktalarından bakiye yükletmek usulü ile vize işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. SEYAHAT KARTLARI BİRİMİ Seyahat kartları birimlerimizden: Seyahat kartları yönetmeliği gereği öğrenci herhangi bir sebeple otomatik vize işlemi yapılamayan ve vizeye tabi olmayıp tam tipine dönüşen kartlar, Seyahat Kartları Birimlerimiz tarafından vizesi yapılacaktır. Yeni tarihli öğrenci belgesi ve öğrenci seyahat kartları ile birlikte birimlerimize müracaat ederek seyahat kartlarını güncelleyebilir. 01.01.2015 yılı Öğrenci Vize işlemleri ücretsiz olup hiçbir bayi vize ücreti talep edemeyecektir. Öğrenci Seyahat kartı otomatik ödeme talimatına tabi ise, yukarıda belirtilen usullere uygun olarak 1 kereye mahsus dolum noktalarında seyahat kartına bir miktar para yükleyerek veya öğrenci belgesini birimlerimize beyan ederek vize işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Öğrenci indirimli seyahat kartları için vize işlemleri devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı’nın öğrenci indirimli seyahat kartı için 15 Kasım’da başlattığı vize işlemleri 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Vize olmayan öğrenci seyahat kartları 1 Ocak 2017 tarihinden sonra tam bilet tipi tarifesine dönüşecek.

KENT KART DOLUM NOKTALARI

Öğrencilerimiz vize işlemlerini 2 şekilde gerçekleştirebilir; Kentkart dolum noktalarından: YÖKSİS ve MEBSİS web servisi aracılığı ile kentkart dolum noktalarından, bakiye yüklemesi esnasında (Öğrenci belgesi ibraz etmeden) otomatik olarak vize işlemi yapılması. Öğrenci Seyahat Kartının vize işlemleri Kentkart dolum bayilerince bakiye dolumu esnasında otomatik olarak yapılmaya devam edilecektir. 01.01.2017 tarihine kadar vize edilmeyen öğrenci kartları tam tipine dönüştürülecek olup öğrencilerimizin bu tarihe kadar öğrenci seyahat kartlarını Kentkart dolum noktalarından bakiye yükletmek usulü ile vize işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

SEYAHAT KARTLARI BİRİMİ

Seyahat kartları birimlerimizden: Seyahat kartları yönetmeliği gereği öğrenci herhangi bir sebeple otomatik vize işlemi yapılamayan ve vizeye tabi olmayıp tam tipine dönüşen kartlar, Seyahat Kartları Birimlerimiz tarafından vizesi yapılacaktır. Yeni tarihli öğrenci belgesi ve öğrenci seyahat kartları ile birlikte birimlerimize müracaat ederek seyahat kartlarını güncelleyebilir. 01.01.2015 yılı Öğrenci Vize işlemleri ücretsiz olup hiçbir bayi vize ücreti talep edemeyecektir. Öğrenci Seyahat kartı otomatik ödeme talimatına tabi ise, yukarıda belirtilen usullere uygun olarak 1 kereye mahsus dolum noktalarında seyahat kartına bir miktar para yükleyerek veya öğrenci belgesini birimlerimize beyan ederek vize işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.