ÖĞRENCİ SERVİSİ DEVRİLDİ: ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİ YARALI

Kocaeli 20.01.2016 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖĞRENCİ SERVİSİ DEVRİLDİ: ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİ YARALI

Kocaeli Başiskele'de öğrenci servisi devrildi. Çok sayıda öğrenci yaralandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Başiskele Yeniköy mevkiinde bulunan Doğa Koleji'ne öğrenci ve öğretmen taşıyan Beker Turizm'e ait 41 P 1195 plakalı servis aracı, koleje yaklaştığı sırada buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan servis aracı devrildi. Olayın ardından hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.   20'YE YAKIN ÖĞRENCİ YARALI İlk bilgilere göre kazada 20'ye yakın öğrenci, 7 öğretmen ve servis şoförü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Seka Devlet Hastanesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı öğretmen ve öğrencilerin hafif şekilde yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Kazayı haber alan öğrenci velileri de olay yerine akın etti.   ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM Kazada yaralanan bir öğrencinin velisi, servis şoförünü kastederek, “Bütün her yeri yavaş yavaş dolanarak geliyorlar. Ondan sonra geç kalınca okula yaklaştığında hızlıca geliyorlar. Sonra da böyle kazalar yaşanıyor. Bunlardan şikayetçi olacağım” diye konuştu.    
Kocaeli Başiskele'de öğrenci servisi devrildi. Çok sayıda öğrenci yaralandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Başiskele Yeniköy mevkiinde bulunan Doğa Koleji'ne öğrenci ve öğretmen taşıyan Beker Turizm'e ait 41 P 1195 plakalı servis aracı, koleje yaklaştığı sırada buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan servis aracı devrildi. Olayın ardından hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

 

20'YE YAKIN ÖĞRENCİ YARALI

İlk bilgilere göre kazada 20'ye yakın öğrenci, 7 öğretmen ve servis şoförü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Seka Devlet Hastanesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı öğretmen ve öğrencilerin hafif şekilde yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Kazayı haber alan öğrenci velileri de olay yerine akın etti.

 

ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM

Kazada yaralanan bir öğrencinin velisi, servis şoförünü kastederek, “Bütün her yeri yavaş yavaş dolanarak geliyorlar. Ondan sonra geç kalınca okula yaklaştığında hızlıca geliyorlar. Sonra da böyle kazalar yaşanıyor. Bunlardan şikayetçi olacağım” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.