19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğrenciler Aytekin’i terletti

Darıca 20.04.2016 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öğrenciler Aytekin’i terletti

Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, Dede Korkut İlkokulu 4. sınıf öğrencileriyle yerel yönetim dersinde bir araya geldi.

Muhtarlık ve görevleri hakkında bilgiler veren Demirbaş, öğrencilerin sorularını cevapladı. İlk olarak 4-E sınıfına konuk olan Muhtar Aytekin burada görevi ile ilgili ön açıklamalarda bulunarak kendini tanıttı. Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Muhtar Aytekin, öğrencilerle güzel bir iletişim süreci yaşadı. Öğrenciler “Nasıl muhtar olunur? Muhtar olmak için hangi okulu bitirmek gerekir? Muhtar gönüllü mü yoksa parayla mı görev yapar? Muhtar mahalleye proje üretir mi?” şeklinde sorular yöneltirken ders sonunda sınıf öğretmeni Nuray Özpınar ve öğrenciler katılımından dolayı Muhtar Nevzat Aytekin’e teşekkür ettiler. Bu sınıfın ardından Sonay Polat’ın eğitim ve öğretim verdiği 4-B sınıfına konuk olan Muhtar Aytekin burada da yerel yönetimler ve muhtarlık görevine ilişkin bilgilendirme yaptı. POTA İSTEDİLER Soru cevap şeklinde geçen dersin sonunda öğrenciler Muhtar yetkin’e okuln potası olmadığını kendi boylarına göre bir pota yapılması noktasında köprü olmalarını talep ettiler. Öğrenciler, “Aslında okul idaresi bahçede duvarlara pota yapmıştı. Ancak okul dışından ki büyükler gelip potalara sılıp kırdılar. Bize yaylı kırılmayan pota yapılması konusunda yardımcı olur musunuz?” şeklinde ki talebe muhtar Aytekin, “Gerekli yetkililere durumu bildireceğim.”dedi. Adnan Ayvaz
Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, Dede Korkut İlkokulu 4. sınıf öğrencileriyle yerel yönetim dersinde bir araya geldi.

Muhtarlık ve görevleri hakkında bilgiler veren Demirbaş, öğrencilerin sorularını cevapladı. İlk olarak 4-E sınıfına konuk olan Muhtar Aytekin burada görevi ile ilgili ön açıklamalarda bulunarak kendini tanıttı. Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Muhtar Aytekin, öğrencilerle güzel bir iletişim süreci yaşadı. Öğrenciler “Nasıl muhtar olunur? Muhtar olmak için hangi okulu bitirmek gerekir? Muhtar gönüllü mü yoksa parayla mı görev yapar? Muhtar mahalleye proje üretir mi?” şeklinde sorular yöneltirken ders sonunda sınıf öğretmeni Nuray Özpınar ve öğrenciler katılımından dolayı Muhtar Nevzat Aytekin’e teşekkür ettiler. Bu sınıfın ardından Sonay Polat’ın eğitim ve öğretim verdiği 4-B sınıfına konuk olan Muhtar Aytekin burada da yerel yönetimler ve muhtarlık görevine ilişkin bilgilendirme yaptı.

POTA İSTEDİLER

Soru cevap şeklinde geçen dersin sonunda öğrenciler Muhtar yetkin’e okuln potası olmadığını kendi boylarına göre bir pota yapılması noktasında köprü olmalarını talep ettiler. Öğrenciler, “Aslında okul idaresi bahçede duvarlara pota yapmıştı. Ancak okul dışından ki büyükler gelip potalara sılıp kırdılar. Bize yaylı kırılmayan pota yapılması konusunda yardımcı olur musunuz?” şeklinde ki talebe muhtar Aytekin, “Gerekli yetkililere durumu bildireceğim.”dedi.

Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.