19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğrenciler Basın Müzesini gezdi

Kocaeli 14.02.2016 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öğrenciler Basın Müzesini gezdi

Türkan Dereli İlkokulu öğrencileri, Türkiye’nin 5 basın müzesinden biri olan Kocaeli Basın Müzesini gezdi. Müzeye gelen çocuklara 16 Ocak Basın onur günü için özel bastırılan dergi de hediye edildi. Kocaeli Basın Müzesi’ne öğretmenleri Fatma Müge Can ve Muhammed Yüksel ile birlikte gelen öğrencileri Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve TGF Yönetim Kurulu üyesi Çetin Gürol gezdirdi. Müzedeki daktilo, fotoğraf makinaları ve özellikle eski fotoğraflara büyük ilgi gösteren çocuklar meraklı sorularıyla da dikkat çekti.  Çocukları müzeyi gezdirirken çok mutlu olduğunu söyleyen Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Çetin Gürol, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklar dünyanın en saf varlıkları. İçlerinden geldiği gibi konuşuyorlar. Çok bilinçli ve öğrenmeye meraklılar. Her biri ay parçası, birer zeka küpü. Bu yüzden gurur duymamak elde değil. Çok güzel bir gün geçirmemi sağladılar. Benim için çocukları gezdirmek büyük bir zevkti. Tüm okullarımızın bizlerle temasa geçmeleri durumunda Kocaeli Basın Müzemizi gezdirmek ve tanıtmaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum. ” dedi.

Türkan Dereli İlkokulu öğrencileri, Türkiye’nin 5 basın müzesinden biri olan Kocaeli Basın Müzesini gezdi. Müzeye gelen çocuklara 16 Ocak Basın onur günü için özel bastırılan dergi de hediye edildi. Kocaeli Basın Müzesi’ne öğretmenleri Fatma Müge Can ve Muhammed Yüksel ile birlikte gelen öğrencileri Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve TGF Yönetim Kurulu üyesi Çetin Gürol gezdirdi. Müzedeki daktilo, fotoğraf makinaları ve özellikle eski fotoğraflara büyük ilgi gösteren çocuklar meraklı sorularıyla da dikkat çekti. 

Çocukları müzeyi gezdirirken çok mutlu olduğunu söyleyen Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Çetin Gürol, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklar dünyanın en saf varlıkları. İçlerinden geldiği gibi konuşuyorlar. Çok bilinçli ve öğrenmeye meraklılar. Her biri ay parçası, birer zeka küpü. Bu yüzden gurur duymamak elde değil. Çok güzel bir gün geçirmemi sağladılar. Benim için çocukları gezdirmek büyük bir zevkti. Tüm okullarımızın bizlerle temasa geçmeleri durumunda Kocaeli Basın Müzemizi gezdirmek ve tanıtmaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.