Öğrenciler, "JÖH " koreografisi ile Mehmetçiğe destek verdi

Gebze 22.03.2018 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Öğrenciler, "JÖH " koreografisi ile Mehmetçiğe destek verdi

Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla okulun bahçesinde ‘ JÖH ‘koreografisi oluşturup Afrin için tek yürek oldu.

Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla okulun bahçesinde ‘ JÖH ‘koreografisi oluşturup Afrin için tek yürek oldu. Okulun bahçesinde dev Türk bayrağı açarak İstiklal Marşı okuyan öğrenciler, Mehmetçikler için dua etti. Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Gülbin Pehlivanlar, Yusuf Akdemir Gökmen Pome ve Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Altıntaş’ın katkıları ile hazırlanan koreografi çalışmasında 200 öğrenci görev yaptı.  DUALARIMIZ HER DAİM ONLARLA Türk askerinin her türlü desteği gördüğünü ve ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Ablak , "Amacımız maddi anlamda destek vermekten çok psikolojik olarak yanlarında olduğumuzu göstermek. Psikolojik destek vermek için de koreografi çalışması yaptık.. Dualarımız her daim onlarla. Bu millet öğrencisi öğretmeni vatandaşı ile her daim arkalarında. İnşallah muzaffer olarak yurdumuza dönerler diye dua ediyoruz." diye konuştu.      
Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla okulun bahçesinde ‘ JÖH ‘koreografisi oluşturup Afrin için tek yürek oldu.

Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla okulun bahçesinde ‘ JÖH ‘koreografisi oluşturup Afrin için tek yürek oldu. Okulun bahçesinde dev Türk bayrağı açarak İstiklal Marşı okuyan öğrenciler, Mehmetçikler için dua etti. Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Gülbin Pehlivanlar, Yusuf Akdemir Gökmen Pome ve Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Altıntaş’ın katkıları ile hazırlanan koreografi çalışmasında 200 öğrenci görev yaptı.

 DUALARIMIZ HER DAİM ONLARLA

Türk askerinin her türlü desteği gördüğünü ve ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Ablak , "Amacımız maddi anlamda destek vermekten çok psikolojik olarak yanlarında olduğumuzu göstermek. Psikolojik destek vermek için de koreografi çalışması yaptık.. Dualarımız her daim onlarla. Bu millet öğrencisi öğretmeni vatandaşı ile her daim arkalarında. İnşallah muzaffer olarak yurdumuza dönerler diye dua ediyoruz." diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.