Öğrenciler merakta.. Kocaeli'de kar tatili uzayacak mı?

Kocaeli 10.01.2017 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Öğrenciler merakta.. Kocaeli'de kar tatili uzayacak mı?

İstanbul'da yarın da kar tatilinin uzaması Kocaeli'deki öğrencilerin tatil beklentisini artırdı.

Kocaeli'de eğitime iki gün ara verildi. Yurdun çok sayıda bölgesinde etkili olan kar yağışları nedeniyle bugün öğrenciler tatil yaptı.  Bu yönde karar alınması ile öğrencilerin sosyal medyada "Kocaeli'de kar  tatili uzayacak mı?" sorusu sordurdu. İstanbul'da kar tatilin uzadığının açıklanmasının üzerine Kocaeli'deki öğrenciler Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na tweet atıp, tatil olup olmayacağını sordu.   2 GÜN KAR TATİLİ Kocaeli'de olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün de ara verildi. Kocaeli'de 9 Ocak'ta da okullar tatil edilmişti. Yarın (Çarşamba) tatil olup olmayacağı merak konusu..   KOCAELİ HAVA DURUMU Kocaeli'de bugün hava bulutlu. En yüksek sıcaklık 1 derece, en düşük sıcaklık ise -1 derece olacak. Salı günü kar yağışı devam edecek. Çarşamba ise Kocaeli'de yaşayanlar genellikle açık bir hava görecekler. Perşembe günü ise sağanak yağışlı geçecek Kocaeli'de Cuma günü parçalı bulutlu olacak.  
İstanbul'da yarın da kar tatilinin uzaması Kocaeli'deki öğrencilerin tatil beklentisini artırdı.

Kocaeli'de eğitime iki gün ara verildi. Yurdun çok sayıda bölgesinde etkili olan kar yağışları nedeniyle bugün öğrenciler tatil yaptı.  Bu yönde karar alınması ile öğrencilerin sosyal medyada "Kocaeli'de kar  tatili uzayacak mı?" sorusu sordurdu. İstanbul'da kar tatilin uzadığının açıklanmasının üzerine Kocaeli'deki öğrenciler Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na tweet atıp, tatil olup olmayacağını sordu.
 

2 GÜN KAR TATİLİ
Kocaeli'de olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün de ara verildi. Kocaeli'de 9 Ocak'ta da okullar tatil edilmişti. Yarın (Çarşamba) tatil olup olmayacağı merak konusu..
 

KOCAELİ HAVA DURUMU
Kocaeli'de bugün hava bulutlu. En yüksek sıcaklık 1 derece, en düşük sıcaklık ise -1 derece olacak. Salı günü kar yağışı devam edecek. Çarşamba ise Kocaeli'de yaşayanlar genellikle açık bir hava görecekler. Perşembe günü ise sağanak yağışlı geçecek Kocaeli'de Cuma günü parçalı bulutlu olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.