19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğrenciler Siyer-i Nebi’de yarıştı

Gebze 02.05.2019 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öğrenciler Siyer-i Nebi’de yarıştı

Gebze’de 7.Liseler ve Ortaokullar arası Siyer-i Nebi yarışması kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Yoğun katılımın olduğu yarışmalarda öğrenciler bilgilerini konuştururken, derece yapan okullar ödüllendirildi.

Gebze’de ki Liseler ve ortaokullar, Siyer-i Nebi yarışmasında bilgilerini konuşturdu. Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği(GİLMDER) iş birliği ile önceki gün 7.Liseler ve Ortaokullar Arası Siyer-i nebi yarışması düzenlendi. Yarışmaya öğrencilerin katılımı yoğun oldu. Lise ve Ortaokullar kendi seviyelerinde Peygamber Efendimizin hayatına yönelik sorularını yanıtlayarak derece için mücadele etti. İmam Hatip Liselerinin katılmadığı yarışma, büyük çekişmeye sahne oldu. DERECE ELDE EDEN OKULLAR Öğrencilerin kıyasıya yarıştığı Siyer-i Nebi bilgi yarışmasını Liseler de Yücel Boru Fen Lisesi kazanırken, ikinciliği Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi, üçüncülüğü Süleyman Demirel Anadolu Lisesi elde etti. Gebze Müftülüğü, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gebze ilim Yayma Cemiyeti’nin katkılarıyla gerçekleşen Ortaokullar arası Siyer yarışmasında ise İlyas Bey ortaokulu birinciliği elde ederken, Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip ortaokulu ise üçüncü oldu. KARAÇOBAN TEŞEKKÜR ETTİ Büyük ilginin yaşandığı yarışmaları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Milli Milli Eğitim Müdürü Orhan Örnek, Gebze Müftüsü Orhan Örnek, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik de takip etti. Yarışmanın organizasyonunda büyük emeği olan isimlerden Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ethem Karaçoban, katılım gösteren ve başarılı olan tüm öğrencileri tebrik ederek, “Büyük bir katılımla gerçekleşen programımıza ilgi ve alaka gösteren velilerimize, öğrencilerimize öğretmenlerimize ve idarecilerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.
Gebze’de 7.Liseler ve Ortaokullar arası Siyer-i Nebi yarışması kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Yoğun katılımın olduğu yarışmalarda öğrenciler bilgilerini konuştururken, derece yapan okullar ödüllendirildi.

Gebze’de ki Liseler ve ortaokullar, Siyer-i Nebi yarışmasında bilgilerini konuşturdu. Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği(GİLMDER) iş birliği ile önceki gün 7.Liseler ve Ortaokullar Arası Siyer-i nebi yarışması düzenlendi. Yarışmaya öğrencilerin katılımı yoğun oldu. Lise ve Ortaokullar kendi seviyelerinde Peygamber Efendimizin hayatına yönelik sorularını yanıtlayarak derece için mücadele etti. İmam Hatip Liselerinin katılmadığı yarışma, büyük çekişmeye sahne oldu.

DERECE ELDE EDEN OKULLAR

Öğrencilerin kıyasıya yarıştığı Siyer-i Nebi bilgi yarışmasını Liseler de Yücel Boru Fen Lisesi kazanırken, ikinciliği Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi, üçüncülüğü Süleyman Demirel Anadolu Lisesi elde etti. Gebze Müftülüğü, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gebze ilim Yayma Cemiyeti’nin katkılarıyla gerçekleşen Ortaokullar arası Siyer yarışmasında ise İlyas Bey ortaokulu birinciliği elde ederken, Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip ortaokulu ise üçüncü oldu.

KARAÇOBAN TEŞEKKÜR ETTİ

Büyük ilginin yaşandığı yarışmaları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Milli Milli Eğitim Müdürü Orhan Örnek, Gebze Müftüsü Orhan Örnek, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik de takip etti. Yarışmanın organizasyonunda büyük emeği olan isimlerden Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ethem Karaçoban, katılım gösteren ve başarılı olan tüm öğrencileri tebrik ederek, “Büyük bir katılımla gerçekleşen programımıza ilgi ve alaka gösteren velilerimize, öğrencilerimize öğretmenlerimize ve idarecilerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.