ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK DESTEK

Çayırova 06.01.2016 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK DESTEK

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden yetimlere büyük destek. Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 14 Yetime sponsor olarak Çayırova’da rekor kırdı. ARSLAN; “DUYGULANDIK” Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Zafer Arslan yaptığı açıklama da “Öncelikle bu denli vicdanlı çocuklar oldukları için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin bu denli vicdanlı olması bizi hem gururlandırdı hem duygulandırdı. Bizler öğretmenler olarak vicdanlı ve geleceği parlak nesiller yetiştirmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Elbette ki sadece bizim yetiştirmemiz önemli değil, öğrencilerimizin de içinde olması gereken bir şey. Ama yetimlere yaptıkları destekle görüyoruz ki öğrencilerimiz vicdanlı ve geleceği parlak nesiller olacak.” Dedi.

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden yetimlere büyük destek. Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 14 Yetime sponsor olarak Çayırova’da rekor kırdı.

ARSLAN; “DUYGULANDIK”

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Zafer Arslan yaptığı açıklama da “Öncelikle bu denli vicdanlı çocuklar oldukları için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin bu denli vicdanlı olması bizi hem gururlandırdı hem duygulandırdı. Bizler öğretmenler olarak vicdanlı ve geleceği parlak nesiller yetiştirmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Elbette ki sadece bizim yetiştirmemiz önemli değil, öğrencilerimizin de içinde olması gereken bir şey. Ama yetimlere yaptıkları destekle görüyoruz ki öğrencilerimiz vicdanlı ve geleceği parlak nesiller olacak.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.