GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Öğrencilerden CHP’li Aydemir’e tepki!

Siyaset 19.11.2019 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Öğrencilerden CHP’li Aydemir’e tepki!

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in öğrencilere 100 TL burs vermesini az bulunca Dilovalı öğrenciler Aydemir’e tepki gösterdi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, seçim döneminde verdiği burs sözünü yerine getirerek üniversiteli öğrencilere burs dağıttı. Seçildiği günden bu yana biriken maaşını, 710 Dilovalı üniversite öğrencisine burs olarak dağıtan Başkan Şayir, bundan sonra da maaşının tamamını burs olarak dağıtmaya devam edeceğini de söylemişti. Öğrenci başına 100 TL düşen bursu CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir beğenmedi. ELEŞTİRMEDEN ÖNCE DESTEKTE BULUNSUN Aydemir’in bu davranışına Dilovalılı burs alan öğrenciler “Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir güzel bir işe imza attı. Üniversiteli öğrenciler için değil 100 TL, 50 TL bile çok önemli. Bu dönemde evini geçindiremeyen ailelerin üniversite okuyan evlatlarına 100 TL’yi az görmek acımasızlıktır. Belediye başkanımız Hamza Şayir’i eğitime destekçi tavrından ve güzel desteklerinden dolayı tebrik ederiz. Dilovası’nın onca sorunu varken, öğrencilere verilen 100 TL’yi az bulan CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir de öğrencilere 100 TL destekte bulunsun, daha sonra muhalefet etsin” yorumunda bulundu. İŞTE AYDEMİR’İN TEPKİ ÇEKEN O PAYLAŞIMI: Kıymetli DİLOVALI hemşerilerim çok değerli öğrenciler sevgili veliler; Dilovası belediye başkanının vaatleri arasında ‘Maaş almayacağım, öğrencilere burs olarak bağışlayacağım’ demişti. Evet, geçtiğimiz hafta itibari ile öğrencilerin hesaplarına burs bedelleri yatmış ve başkanımız öğrenci başı sadece ve sadece 100 tl (yüz Türk lirası) yatırmış. Sorarım siz veli ve öğrencilere bu komik rakamla kim 1 ay geçinebilir ve 100 tl ile neler yapılabilir? Oysaki Dilovası sanayinin kalbi ve burada ciddi anlamda ülke ekonomisine katkı sağlayan büyük sanayii kuruluşları var. Daha önce belediyede oluşan havuza katkı sunarak üniversite öğrencilerine burs veriliyordu gönül isterdi ki en az 250 ya da 300 tl olsa öğrencinin yüzü bir nebze gülerdi bizlerde alkışlar teşekkür ederdik.

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in öğrencilere 100 TL burs vermesini az bulunca Dilovalı öğrenciler Aydemir’e tepki gösterdi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, seçim döneminde verdiği burs sözünü yerine getirerek üniversiteli öğrencilere burs dağıttı. Seçildiği günden bu yana biriken maaşını, 710 Dilovalı üniversite öğrencisine burs olarak dağıtan Başkan Şayir, bundan sonra da maaşının tamamını burs olarak dağıtmaya devam edeceğini de söylemişti. Öğrenci başına 100 TL düşen bursu CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir beğenmedi.

ELEŞTİRMEDEN ÖNCE DESTEKTE BULUNSUN

Aydemir’in bu davranışına Dilovalılı burs alan öğrenciler “Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir güzel bir işe imza attı. Üniversiteli öğrenciler için değil 100 TL, 50 TL bile çok önemli. Bu dönemde evini geçindiremeyen ailelerin üniversite okuyan evlatlarına 100 TL’yi az görmek acımasızlıktır. Belediye başkanımız Hamza Şayir’i eğitime destekçi tavrından ve güzel desteklerinden dolayı tebrik ederiz. Dilovası’nın onca sorunu varken, öğrencilere verilen 100 TL’yi az bulan CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir de öğrencilere 100 TL destekte bulunsun, daha sonra muhalefet etsin” yorumunda bulundu.

İŞTE AYDEMİR’İN TEPKİ ÇEKEN O PAYLAŞIMI:

Kıymetli DİLOVALI hemşerilerim çok değerli öğrenciler sevgili veliler; Dilovası belediye başkanının vaatleri arasında ‘Maaş almayacağım, öğrencilere burs olarak bağışlayacağım’ demişti. Evet, geçtiğimiz hafta itibari ile öğrencilerin hesaplarına burs bedelleri yatmış ve başkanımız öğrenci başı sadece ve sadece 100 tl (yüz Türk lirası) yatırmış. Sorarım siz veli ve öğrencilere bu komik rakamla kim 1 ay geçinebilir ve 100 tl ile neler yapılabilir? Oysaki Dilovası sanayinin kalbi ve burada ciddi anlamda ülke ekonomisine katkı sağlayan büyük sanayii kuruluşları var. Daha önce belediyede oluşan havuza katkı sunarak üniversite öğrencilerine burs veriliyordu gönül isterdi ki en az 250 ya da 300 tl olsa öğrencinin yüzü bir nebze gülerdi bizlerde alkışlar teşekkür ederdik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.