Öğrencilerden örnek davranış

Darıca 09.01.2019 - 17:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öğrencilerden örnek davranış

Darıca Dede Korkut İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri örnek bir projeyi hayata geçirerek büyük takdir topladılar.

Ağır kış şartlarında sokak hayvanlarının aç susuz kalmaması, kar ve yağmurda ıslanıp üşümemesi için su geçirmez barınakları imal ederek ilçenin dört bir yanına bırakan Dede Korkut İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri büyük sempati ve takdir kullandılar. Bu proje ile sokak hayvanlarını kış şartlarından uzak bir ortam geçirmelerini sağlamasından dolayı öğrencileri ile gurur duyduğunu belirten 2/D sınıf öğretmeni Betül Budak, “ Öğrencilerim sokak hayvanlarının da can taşıdığı bilincinde olmaları çok sevindirici. Sokak hayvanlarını görmezlikten gelmemeleri ve bu duyarlı çalışmaları beni gururlandırdı. Başta öğrencilerim olmak üzere bu projede emeği geçen tüm okul idaresine ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi. Ayrıca yine Dede Korkut İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri de geliştirdikleri uzay projesi ile astranot olmanın heyecanını yaşadılar. 2B sınıfı öğretmeni Betül Çorbacı Türkçe dersindeki "Doga ve Evren" ile ilgili temaları ile sınıflarında uzayı anlatan bir köşe hazırladı. Velilerin desteği ile yapılan etkinlikte çocuklar astronot olmanın heyecanını da yaşadılar. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Dede Korkut İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri örnek bir projeyi hayata geçirerek büyük takdir topladılar.

Ağır kış şartlarında sokak hayvanlarının aç susuz kalmaması, kar ve yağmurda ıslanıp üşümemesi için su geçirmez barınakları imal ederek ilçenin dört bir yanına bırakan Dede Korkut İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri büyük sempati ve takdir kullandılar. Bu proje ile sokak hayvanlarını kış şartlarından uzak bir ortam geçirmelerini sağlamasından dolayı öğrencileri ile gurur duyduğunu belirten 2/D sınıf öğretmeni Betül Budak, “ Öğrencilerim sokak hayvanlarının da can taşıdığı bilincinde olmaları çok sevindirici. Sokak hayvanlarını görmezlikten gelmemeleri ve bu duyarlı çalışmaları beni gururlandırdı. Başta öğrencilerim olmak üzere bu projede emeği geçen tüm okul idaresine ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi. Ayrıca yine Dede Korkut İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri de geliştirdikleri uzay projesi ile astranot olmanın heyecanını yaşadılar. 2B sınıfı öğretmeni Betül Çorbacı Türkçe dersindeki "Doga ve Evren" ile ilgili temaları ile sınıflarında uzayı anlatan bir köşe hazırladı. Velilerin desteği ile yapılan etkinlikte çocuklar astronot olmanın heyecanını da yaşadılar.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.