Öğrencilere Cinsel Saldırı

03.03.2016 - 23:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öğrencilere Cinsel Saldırı

Son bir ayda çoğunluğu üniversite öğrencisi 7 genç kıza cinsel saldırıda bulundu iddiasıyla aranan zanlı yakalandı.

Eskişehir'de, son bir ayda çoğunluğu üniversite öğrencisi 7 genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu ve darbettiği iddiasıyla aranan zanlı, düzenlenen operasyonla yakalandı. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KORKULU RÜYASI Alınan bilgiye göre, İl  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, son bir ay içerisinde Uluönder Mahallesi İsmet İnönü Caddesi ile  Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi çıkışı istikametinde meydana gelen ve çoğunluğu üniversite öğrencisi 7 genç kıza yönelik cinsel saldırı ve darp olayının zanlısının yakalanması için çalışma başlattı. Ahlak Büro ve  Tepebaşı İlçe  Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekiplerince bölgede yapılan arama ve kontrollerin yanı sıra söz konusu suçun saat 21.30 sularında gerçekleştiğini belirledi. KOVALAMACANIN ARDINDAN YAKALANDI Ekipler, görgü şahitlerinin ve genç kızların verdiği ifade doğrultusunda eşkali belirlenen zanlı Murat P'yi (39), Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde yaşanan kovalamacanın ardından yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Son bir ayda çoğunluğu üniversite öğrencisi 7 genç kıza cinsel saldırıda bulundu iddiasıyla aranan zanlı yakalandı.

Eskişehir'de, son bir ayda çoğunluğu üniversite öğrencisi 7 genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu ve darbettiği iddiasıyla aranan zanlı, düzenlenen operasyonla yakalandı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KORKULU RÜYASI

Alınan bilgiye göre, İl  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, son bir ay içerisinde Uluönder Mahallesi İsmet İnönü Caddesi ile  Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi çıkışı istikametinde meydana gelen ve çoğunluğu üniversite öğrencisi 7 genç kıza yönelik cinsel saldırı ve darp olayının zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

Ahlak Büro ve  Tepebaşı İlçe  Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekiplerince bölgede yapılan arama ve kontrollerin yanı sıra söz konusu suçun saat 21.30 sularında gerçekleştiğini belirledi.

KOVALAMACANIN ARDINDAN YAKALANDI

Ekipler, görgü şahitlerinin ve genç kızların verdiği ifade doğrultusunda eşkali belirlenen zanlı Murat P'yi (39), Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde yaşanan kovalamacanın ardından yakaladı.

Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.