Öğrencilere gazeteciliği anlattılar

Gebze 19.04.2019 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öğrencilere gazeteciliği anlattılar

Gebzeli Gazeteciler Levent Altun, Mesut Işık ve Büşra Kaya Pelitli Köyü’ndeki bir ortaokulda öğrencilerle söyleşide bir araya geldi.

Gebzeli Gazeteciler Levent Altun, Mesut Işık ve Büşra Kaya Pelitli Köyü’ndeki bir ortaokulda öğrencilerle söyleşide bir araya geldi. Halil Çelik Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide Gazeteci-Yazar Levent Altun, gençlere sevdikleri işi yapmaları önerisinde bulunurken, “Eğer sevmediğiniz bir işi yaparsanız, hem mutlu hem de başarılı olamazsınız” dedi. DHA Muhabiri Mesut Işık da, başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini belirterek, “Bu mesleğe başlarken hedeflerim vardı ve hiç vazgeçmedim, çok çalıştım” dedi. DHA Muhabiri Büşra Kaya da, gazeteciliğin zor ancak bir o kadar da güzel bir meslek olduğunu söyledi. ALYANS İNŞAAT’TAN KİTAP JESTİ Söyleşinin ardından Gazeteci-Yazar Levent Altun, tüm öğrencilere son kitabı Özleme Mektup’u imzalı olarak hediye etti. Daha sonra ise hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Levent Altun, etkinliğin sponsoru Alyans İnşaat firmasına, Pelitli köy muhtarı Zafer Ceyhanlı ve okul müdürlerine de teşekkür etti.
Gebzeli Gazeteciler Levent Altun, Mesut Işık ve Büşra Kaya Pelitli Köyü’ndeki bir ortaokulda öğrencilerle söyleşide bir araya geldi.

Gebzeli Gazeteciler Levent Altun, Mesut Işık ve Büşra Kaya Pelitli Köyü’ndeki bir ortaokulda öğrencilerle söyleşide bir araya geldi. Halil Çelik Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide Gazeteci-Yazar Levent Altun, gençlere sevdikleri işi yapmaları önerisinde bulunurken, “Eğer sevmediğiniz bir işi yaparsanız, hem mutlu hem de başarılı olamazsınız” dedi. DHA Muhabiri Mesut Işık da, başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini belirterek, “Bu mesleğe başlarken hedeflerim vardı ve hiç vazgeçmedim, çok çalıştım” dedi. DHA Muhabiri Büşra Kaya da, gazeteciliğin zor ancak bir o kadar da güzel bir meslek olduğunu söyledi.

ALYANS İNŞAAT’TAN KİTAP JESTİ

Söyleşinin ardından Gazeteci-Yazar Levent Altun, tüm öğrencilere son kitabı Özleme Mektup’u imzalı olarak hediye etti. Daha sonra ise hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Levent Altun, etkinliğin sponsoru Alyans İnşaat firmasına, Pelitli köy muhtarı Zafer Ceyhanlı ve okul müdürlerine de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.