19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğrencilere hayvan sevgisi aşılanıyor

Gebze 11.09.2019 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Öğrencilere hayvan sevgisi aşılanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı'nın geçtiğimiz aylarda açıkladığı okullardaki öğrencilere hayvan sevgisini aşılama konusundaki projesi kapsamında Yücel Boru Fen Lisesi yönetimi de Gebze'deki ilk adımı attı.

Gençlere hayvan sevgisinin aşılanması için Milli Eğitim Bakanlığı'nca hayvan sahiplenme ve okul bahçesinde bakılması konusu gündeme getirilmişti. Öyle ki Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçtiğimiz aylarda barınaktan sahiplenilen ve Pergel adı verilen köpekle beraber bakanlık bahçesinde poz vermişti. Gebze’nin büyük başarılara imza atan okulu; Gebze Yücel Boru Fen Lisesi de alkışlanacak bir işin altına imza attı. Yücel Boru Fen Lisesi Okul Müdürü İsmail Boğa, Gebze'deki barınaktan bir Golden cinsi köpek sahiplendi. Cetvel isimli minik dostumuz Gebze Yücel Boru Fen Lisesi'nin yeni üyesi oldu. HOŞ GELDİN CETVEL Konu hakkında açıklamalarda bulunan İsmail Boğa, “Yavrularımıza hayvan ve doğa sevgisi kazandırmak amacıyla Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'un yurt genelindeki projesini desteklemek istedik ve Pergel'den de ilham aldık. Veteriner hekim Sayın Zahid Sarı'nın katkılarıyla Gebze hayvan barınağından sahiplendiğimiz Cetvel'i yeni yuvasına kavuşturduk. Genç, dinamik ve başarıya susamış, ülkesi için bilim ve fene büyük katkılar sağlayacağına inandığımız öğrencilerimize, vatan sevgisinin yanında hayvan sevgisini de aşılayabileceğimizi düşündük. Sayın Bakanımız Selçuk'un 2023 vizyonu çerçevesinde adını 'Cetvel' koyduğunuz Golden ile Yücel Boru Fen Lisesi ailesine yeni bir birey daha katıldı. Sevgili dostumuza ailemize hoş geldin diyoruz” dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın geçtiğimiz aylarda açıkladığı okullardaki öğrencilere hayvan sevgisini aşılama konusundaki projesi kapsamında Yücel Boru Fen Lisesi yönetimi de Gebze'deki ilk adımı attı.

Gençlere hayvan sevgisinin aşılanması için Milli Eğitim Bakanlığı'nca hayvan sahiplenme ve okul bahçesinde bakılması konusu gündeme getirilmişti. Öyle ki Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçtiğimiz aylarda barınaktan sahiplenilen ve Pergel adı verilen köpekle beraber bakanlık bahçesinde poz vermişti. Gebze’nin büyük başarılara imza atan okulu; Gebze Yücel Boru Fen Lisesi de alkışlanacak bir işin altına imza attı. Yücel Boru Fen Lisesi Okul Müdürü İsmail Boğa, Gebze'deki barınaktan bir Golden cinsi köpek sahiplendi. Cetvel isimli minik dostumuz Gebze Yücel Boru Fen Lisesi'nin yeni üyesi oldu.

HOŞ GELDİN CETVEL

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İsmail Boğa, “Yavrularımıza hayvan ve doğa sevgisi kazandırmak amacıyla Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'un yurt genelindeki projesini desteklemek istedik ve Pergel'den de ilham aldık. Veteriner hekim Sayın Zahid Sarı'nın katkılarıyla Gebze hayvan barınağından sahiplendiğimiz Cetvel'i yeni yuvasına kavuşturduk. Genç, dinamik ve başarıya susamış, ülkesi için bilim ve fene büyük katkılar sağlayacağına inandığımız öğrencilerimize, vatan sevgisinin yanında hayvan sevgisini de aşılayabileceğimizi düşündük. Sayın Bakanımız Selçuk'un 2023 vizyonu çerçevesinde adını 'Cetvel' koyduğunuz Golden ile Yücel Boru Fen Lisesi ailesine yeni bir birey daha katıldı. Sevgili dostumuza ailemize hoş geldin diyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.