19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğrencilere Ödül Verilecek

Darıca 21.11.2018 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öğrencilere Ödül Verilecek

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu’nda her hafta ‘Okulun En Temiz Sınıfı’ yarışmasında iki kez üst üste birinci olan 8/D sınıfının bir kez daha birinci olması halinde, okul kantininden sürpriz ödüller verileceği okul yönetimi tarafından duyuruldu.

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu’nda her hafta ‘Okulun En Temiz Sınıfı’ yarışması yapılarak öğrencilere temizlik aşılanıyor. Okul Müdürü Muzaffer Gülcü yapılan temizlik yarışması hakkında bilgi vererek, “Öğrencilerde, okulda, evde, sokakta, kısacası her yerde temizliği bir yaşam biçimi haline getirmek, temiz bir dünyanın sağlıklı bir dünya olduğu gerçeğini anlatmak açısından her hafta düzenli olarak seçtiğimiz haftanın en temiz sınıfı kampanyamızda bu hafta, haftanın en temiz sınıfı yine 8/D seçildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, temizliklerinin devamını dileriz. Diğer sınıflarımızın da temizlik çabalarını takdir ediyor, bir sonraki hafta için daha dikkatli olmalarını diliyoruz. İki hafta üst üste en temiz sınıf seçilen 8/D Sınıfı bir sonraki haftaya da en temiz sınıf seçilmesi durumunda tüm sınıfa kantinimizden sürpriz ödül verilecektir.” dedi. 8/D sınıf başkanı ve başkan yardımcısına ‘En Temiz Sınıf Belge’sini Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Çevik vererek öğrencileri tebrik etti. KÜBRA AKABALI
Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu’nda her hafta ‘Okulun En Temiz Sınıfı’ yarışmasında iki kez üst üste birinci olan 8/D sınıfının bir kez daha birinci olması halinde, okul kantininden sürpriz ödüller verileceği okul yönetimi tarafından duyuruldu.

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu’nda her hafta ‘Okulun En Temiz Sınıfı’ yarışması yapılarak öğrencilere temizlik aşılanıyor. Okul Müdürü Muzaffer Gülcü yapılan temizlik yarışması hakkında bilgi vererek, “Öğrencilerde, okulda, evde, sokakta, kısacası her yerde temizliği bir yaşam biçimi haline getirmek, temiz bir dünyanın sağlıklı bir dünya olduğu gerçeğini anlatmak açısından her hafta düzenli olarak seçtiğimiz haftanın en temiz sınıfı kampanyamızda bu hafta, haftanın en temiz sınıfı yine 8/D seçildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, temizliklerinin devamını dileriz. Diğer sınıflarımızın da temizlik çabalarını takdir ediyor, bir sonraki hafta için daha dikkatli olmalarını diliyoruz. İki hafta üst üste en temiz sınıf seçilen 8/D Sınıfı bir sonraki haftaya da en temiz sınıf seçilmesi durumunda tüm sınıfa kantinimizden sürpriz ödül verilecektir.” dedi. 8/D sınıf başkanı ve başkan yardımcısına ‘En Temiz Sınıf Belge’sini Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Çevik vererek öğrencileri tebrik etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.