19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğrencilere Özel Seminer

Çayırova 17.02.2016 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öğrencilere Özel Seminer

Eğitime verdiği destek ve yaptığı hizmetlerle bu konudaki hassasiyetini her zaman ön planda tutan Çayırova Belediyesi, Kültür Salonunda Lise son sınıf öğrencilerine ücretsiz eğitim semineri düzenledi.

   “İçindeki Gücü Açığa Çıkar” Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Fatih Saraydemir’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde “İçindeki gücü açığa çıkar” konusu ele alındı.  Lise son sınıf öğrencilerinin katıldığı seminerde konuşan Fatih Saraydemir; “İnsanoğlunun içinde uyuyan güçleri vardır. Bu güçlere sahip olduğunun farkında bile değildir. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçirebilirse, o kişinin hayatında büyük bir değişim olur.” Şeklinde bilgiler verdi. Uygulamalı olarak yapılan sunumda öğrencilere önemli bilgiler aktaran kişisel gelişim uzmanı Soydemir, insanın içindeki gücü açığa çıkarması için ilk önce bunu istemesi gerekir diyerek konuşmasına devam etti. Yaşamın içerisinden verilen örneklerle zenginleştirilen seminerde insanın içerisindeki gücü açığa çıkarması için motivasyonun önemine de ayrıca değinildi. Saraydemir; “Genellikle motivasyonu tam olan öğrenciler başarılı iken motivasyonu eksik olan öğrenciler başarısızdırlar. Ders çalışmayı sevmeyen öğrenciler olduğu gibi çalışırken sıkılanların sayısı da hayli fazladır. Çalışmayı sevmemek, çalışmaya başlayamamak kişide motivasyon eksikliği olduğunu gösterir. Çünkü motivasyon kişiyi davranışa yönlendiren istektir. Motivasyonla coşku ve heyecan sağlanır, bu duygularda işin motoru sayılır” dedi. Semineri ilgi ile takip eden öğrenciler sık sık soru sorarak önemli konularda aydınlanmış oldular. 
Eğitime verdiği destek ve yaptığı hizmetlerle bu konudaki hassasiyetini her zaman ön planda tutan Çayırova Belediyesi, Kültür Salonunda Lise son sınıf öğrencilerine ücretsiz eğitim semineri düzenledi.

 

 “İçindeki Gücü Açığa Çıkar”

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Fatih Saraydemir’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde “İçindeki gücü açığa çıkar” konusu ele alındı.  Lise son sınıf öğrencilerinin katıldığı seminerde konuşan Fatih Saraydemir; “İnsanoğlunun içinde uyuyan güçleri vardır. Bu güçlere sahip olduğunun farkında bile değildir. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçirebilirse, o kişinin hayatında büyük bir değişim olur.” Şeklinde bilgiler verdi. Uygulamalı olarak yapılan sunumda öğrencilere önemli bilgiler aktaran kişisel gelişim uzmanı Soydemir, insanın içindeki gücü açığa çıkarması için ilk önce bunu istemesi gerekir diyerek konuşmasına devam etti. Yaşamın içerisinden verilen örneklerle zenginleştirilen seminerde insanın içerisindeki gücü açığa çıkarması için motivasyonun önemine de ayrıca değinildi. Saraydemir; “Genellikle motivasyonu tam olan öğrenciler başarılı iken motivasyonu eksik olan öğrenciler başarısızdırlar. Ders çalışmayı sevmeyen öğrenciler olduğu gibi çalışırken sıkılanların sayısı da hayli fazladır. Çalışmayı sevmemek, çalışmaya başlayamamak kişide motivasyon eksikliği olduğunu gösterir. Çünkü motivasyon kişiyi davranışa yönlendiren istektir. Motivasyonla coşku ve heyecan sağlanır, bu duygularda işin motoru sayılır” dedi. Semineri ilgi ile takip eden öğrenciler sık sık soru sorarak önemli konularda aydınlanmış oldular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.