Öğrencilere Sosyal Medya Ahlakı Anlatıldı

Gebze 04.10.2018 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öğrencilere Sosyal Medya Ahlakı Anlatıldı

Gebze Gençlik Merkezi’nde Çizgi Ötesi Okulu sekizinci sınıf öğrencileri ile ‘Sanal Yaşamda Bilinçli Kullanıcı Ve Farkında Olan Genç Nesil İçin Sosyal Medya Ahlakı’ söyleşisi gerçekleştirildi.

Söyleşiyi Gebze Gençlik Merkezi Lideri Ekrem Tüyyüz yaptı. Tüyyüz, “Dillerimizin ürettikleri yani konuştuklarımız kapsamına, zihinlerimizin ve ellerimizin ürettiklerini yani yazdıklarımızı da eklemeliyiz. Zira bugünün dünyasında tuşlarına dokunduğumuz bilgisayar vb. aletlerle ürettiklerimizin yazılı, görsel ve sosyal medyada nasıl yayıldığı herkesin malumudur. Bir topluluğa veya şahsa zarar vermesi kesin olan bir haberi, doğruluğunu araştırmadan veya doğru olsa dahi birilerini itham ve ilzam edecek biçimde kullanmaktan özenle kaçınmalıyız.” dedi. Öğrenciler Tüyyüz’e verdiği bilgiler için teşekkür etti. Yapılan söyleşinin ardından öğrencilere Gebze Gençlik Merkezi tanıtıldı. KÜBRA AKABALI
Gebze Gençlik Merkezi’nde Çizgi Ötesi Okulu sekizinci sınıf öğrencileri ile ‘Sanal Yaşamda Bilinçli Kullanıcı Ve Farkında Olan Genç Nesil İçin Sosyal Medya Ahlakı’ söyleşisi gerçekleştirildi.

Söyleşiyi Gebze Gençlik Merkezi Lideri Ekrem Tüyyüz yaptı. Tüyyüz, “Dillerimizin ürettikleri yani konuştuklarımız kapsamına, zihinlerimizin ve ellerimizin ürettiklerini yani yazdıklarımızı da eklemeliyiz. Zira bugünün dünyasında tuşlarına dokunduğumuz bilgisayar vb. aletlerle ürettiklerimizin yazılı, görsel ve sosyal medyada nasıl yayıldığı herkesin malumudur. Bir topluluğa veya şahsa zarar vermesi kesin olan bir haberi, doğruluğunu araştırmadan veya doğru olsa dahi birilerini itham ve ilzam edecek biçimde kullanmaktan özenle kaçınmalıyız.” dedi. Öğrenciler Tüyyüz’e verdiği bilgiler için teşekkür etti. Yapılan söyleşinin ardından öğrencilere Gebze Gençlik Merkezi tanıtıldı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.