Öğrencilerini önemseyip, canlı yayına geçtiler!

Çayırova 31.05.2020 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Öğrencilerini önemseyip, canlı yayına geçtiler!

Çayırova Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine meslekleri daha iyi tanıtmak için sosyal medya hesapları üzerinden ‘Mezunlarla söyleşi’ canlı yayını yapıyor. Okul Müdürü Zeki Tuncer yaptığı açıklamada, “Sizlere meslekleri daha iyi tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz Mezunlarımızla Söyleşi serimizin 3. Konuğu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü okuyan öğrencimiz Elif Nida Uzunoğlu. Hepinizi yayınımıza bekliyoruz”dedi.

Çayırova Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine meslekleri daha iyi tanıtmak için sosyal medya hesapları üzerinden ‘Mezunlarla söyleşi’ canlı yayını yapıyor.
Okul Müdürü Zeki Tuncer yaptığı açıklamada, “Sizlere meslekleri daha iyi tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz Mezunlarımızla Söyleşi serimizin 3. Konuğu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümü okuyan öğrencimiz Elif Nida Uzunoğlu. Hepinizi yayınımıza bekliyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.