GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Öğrencilerle İftar Açtı

Darıca 09.06.2018 - 21:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öğrencilerle İftar Açtı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin düzenlediği mezuniyet töreni ve iftar programı kapsamında öğrencilerle birlikte iftarını açtı.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Okul Müdürü K.Mehmet Gül, Okul Aile Birliği Başkanı Seyfettin Ağtaş’ın yanı sıra veli ve öğrencilerin katıldığı programda iftar öncesi öğrenci ve velilerle bir süre sohbet eden Başkan Karabacak, yenilen iftar yemeğinin ardından yaptığı selamlama konuşmasında mezun olan öğrencileri tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar  diledi. EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK Başkan Karabacak konuşmasında, ”böyle anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum, bugün burada okulunuza veda ederken aslında yeni bir başlangıca imza atıyorsunuz. İnşallah önümüzdeki yıllarda üniversite hayatlarınızda çok daha iyi okullarda eğitim alacaksınız. Ülkemiz son yıllarda her alanda olduğu gibi eğitim alanında da büyük atılımlar yaptı. Artık üniversite okumak hayal değil, Ak Parti döneminde açılan yeni üniversitelerle öğrencilerimizin üniversite hayalleri de gerçeğe dönüştü. Artık daha modern koşullarda eğitim hayatınızı sürdürebiliyorsunuz. Aynı şekilde hükümetimizin öğrencilerimize sunduğu yurtlarda huzur ve güven içinde kalabiliyorsunuz, burs ve kredi destekleriyle de öğrencilerimizin ve ailelerimizin bütçesine önemli oranda katkı sunuluyor. Önümüzde 24 Haziran’da önemli bir seçim var, bu seçimlerde oy kullanacak gençlerimizin geçmişle bugünü mukayese ederek ve geçmişte ülkemizin durumunu iyi analiz ederek oylarını kullanmalarını istiyorum. Hizmetlerin devamı noktasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye sizlerden destek istiyoruz. Bir kez daha mezun olan kardeşlerimiz tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin düzenlediği mezuniyet töreni ve iftar programı kapsamında öğrencilerle birlikte iftarını açtı.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Okul Müdürü K.Mehmet Gül, Okul Aile Birliği Başkanı Seyfettin Ağtaş’ın yanı sıra veli ve öğrencilerin katıldığı programda iftar öncesi öğrenci ve velilerle bir süre sohbet eden Başkan Karabacak, yenilen iftar yemeğinin ardından yaptığı selamlama konuşmasında mezun olan öğrencileri tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar  diledi.

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK

Başkan Karabacak konuşmasında, ”böyle anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum, bugün burada okulunuza veda ederken aslında yeni bir başlangıca imza atıyorsunuz. İnşallah önümüzdeki yıllarda üniversite hayatlarınızda çok daha iyi okullarda eğitim alacaksınız. Ülkemiz son yıllarda her alanda olduğu gibi eğitim alanında da büyük atılımlar yaptı. Artık üniversite okumak hayal değil, Ak Parti döneminde açılan yeni üniversitelerle öğrencilerimizin üniversite hayalleri de gerçeğe dönüştü. Artık daha modern koşullarda eğitim hayatınızı sürdürebiliyorsunuz. Aynı şekilde hükümetimizin öğrencilerimize sunduğu yurtlarda huzur ve güven içinde kalabiliyorsunuz, burs ve kredi destekleriyle de öğrencilerimizin ve ailelerimizin bütçesine önemli oranda katkı sunuluyor. Önümüzde 24 Haziran’da önemli bir seçim var, bu seçimlerde oy kullanacak gençlerimizin geçmişle bugünü mukayese ederek ve geçmişte ülkemizin durumunu iyi analiz ederek oylarını kullanmalarını istiyorum. Hizmetlerin devamı noktasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye sizlerden destek istiyoruz. Bir kez daha mezun olan kardeşlerimiz tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.