Öğrencisine 3 Yıldır Tecavüz eden...

Kocaeli 15.11.2017 - 22:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Öğrencisine 3 Yıldır Tecavüz eden...

İzmit'te, matematik öğretmeni 37 yaşındaki Ahmet E. özel ders verdiği 16 yaşındaki erkek öğrencisine 3 yıldır tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. "3 YILDIR TECAVÜZ EDİYOR" İzmit'te özel bir sağlık meslek lisesinde eğitim gören 16 yaşındaki Y.Ö. özel matematik dersi aldığı öğretmeni Ahmet E.'nin tecavüzüne uğradığını iddia etti. Y.Ö. 3 yıldır öğretmeninin tecavüzüne uğradığını belirtirken, ailesinin şikayeti üzerine öğretmen Ahmet E.  Kartepe İlçesi'nde bulunan evinde polis ve jandarmanın baskını ile gözaltına alındı. EĞİTİM MERKEZİNDE ARAMA YAPILDI Özel bir eğitim merkezinde dersler verdiği belirlenen Ahmet E., polis merkezine getirildi. Ev ve eğitim merkezinde de arama yapıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İzmit'te, matematik öğretmeni 37 yaşındaki Ahmet E. özel ders verdiği 16 yaşındaki erkek öğrencisine 3 yıldır tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

"3 YILDIR TECAVÜZ EDİYOR"

İzmit'te özel bir sağlık meslek lisesinde eğitim gören 16 yaşındaki Y.Ö. özel matematik dersi aldığı öğretmeni Ahmet E.'nin tecavüzüne uğradığını iddia etti. Y.Ö.

3 yıldır öğretmeninin tecavüzüne uğradığını belirtirken, ailesinin şikayeti üzerine öğretmen Ahmet E.  Kartepe İlçesi'nde bulunan evinde polis ve jandarmanın baskını ile gözaltına alındı.

EĞİTİM MERKEZİNDE ARAMA YAPILDI

Özel bir eğitim merkezinde dersler verdiği belirlenen Ahmet E., polis merkezine getirildi. Ev ve eğitim merkezinde de arama yapıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.