19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğretmen atamaları ne zaman?

20.03.2017 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Öğretmen atamaları ne zaman?

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, aday öğretmenlerin merakla beklediği atama tarihini açıkladı.

Öğretmen atamaları, Haziran'da yapılacak, atanan öğretmenler Eylül'de okullarda ders başı yapacak. 20 bin öğretmen ataması için bir haftalık başvuru süresi yarın sona erecek. Bakanlık, 20 bin kişilik sözleşmeli kadro için 60 bin adayı mülakata çağıracak. Mülakatlar Nisan ve Mayıs'ta yapılacak. Atamaların da Haziran'da gerçekleşmesi bekleniyor. Bakan Yılmaz, öğretmenlerin yaz tatili boyunca oryantasyon eğitimine tabii tutulacaklarını ve Eylül'de de göreve başlayacaklarını açıkladı. Ağustos ve Eylül'de 20 bin kişilik daha öğretmen ataması yapılması öngörülüyor..    ( Takvim)  
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, aday öğretmenlerin merakla beklediği atama tarihini açıkladı.

Öğretmen atamaları, Haziran'da yapılacak, atanan öğretmenler Eylül'de okullarda ders başı yapacak. 20 bin öğretmen ataması için bir haftalık başvuru süresi yarın sona erecek. Bakanlık, 20 bin kişilik sözleşmeli kadro için 60 bin adayı mülakata çağıracak. Mülakatlar Nisan ve Mayıs'ta yapılacak. Atamaların da Haziran'da gerçekleşmesi bekleniyor. Bakan Yılmaz, öğretmenlerin yaz tatili boyunca oryantasyon eğitimine tabii tutulacaklarını ve Eylül'de de göreve başlayacaklarını açıkladı. Ağustos ve Eylül'de 20 bin kişilik daha öğretmen ataması yapılması öngörülüyor.. 

 

( Takvim)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.