Öğretmeni Darp Edenler Gözaltına Alındı

Darıca 16.11.2018 - 00:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öğretmeni Darp Edenler Gözaltına Alındı

 Darıca'da, tartıştıkları meslek lisesi müdür yardımcısını darbettiği ileri sürülen 3 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, izinsiz okul dışına çıkan öğrencileri kontrol etmeye giden Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Erdinç A. ile çocukların gittiği bakkal henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Bakkalın yakınlarının da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Öğretmen Erdinç E, burada darbedildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erdinç A. tedavisinin ardından taburcu edildi. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bakkal sahibinin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı.

 Darıca'da, tartıştıkları meslek lisesi müdür yardımcısını darbettiği ileri sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, izinsiz okul dışına çıkan öğrencileri kontrol etmeye giden Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Erdinç A. ile çocukların gittiği bakkal henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Bakkalın yakınlarının da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Öğretmen Erdinç E, burada darbedildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erdinç A. tedavisinin ardından taburcu edildi.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bakkal sahibinin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.