Öğretmeni Darp Ettiler

Darıca 15.11.2018 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öğretmeni Darp Ettiler

Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Erdinç Abiki, okul çevresinde ki esnaf ve yakınlarının sopa ve bıçakla saldırıları sonucu hastanelik oldu.

Bugün saat 13.00 sularında meydana gelen olayda Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Erdinç Abiki nöbetçi idareci olarak okul dışına çıkan öğrencilerine izin sorması ile başladığı öğrenildi. Okul dışına çıkan öğrencilere izin kağıdı soran Okul Müdür Yardımcısı Abiki'ye zerzenişte bulunan okul çevresindeki bir esnaf daha sonra yakınları ile birlikte Abiki'yi darp ettikleri iddia edildi. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Abiki'nin bıçak yarası aldığı koluna pansuman yapılarak sargıya alındı. Sopa ile kafasından da darbe alan Abiki'nin başında da dikiş atıldı. Hastane acil servis çıkışında olayı anlatan Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Erdinç Abiki, "Okulda nöbet görevimi yapıyordum. Okulumuz sınırlarını çevreleyen duvarlardan atlayan öğrencilerin okulun hemen yanında ki bakkalın önünde biriktiklerini gördüm. Ben de o bölgeye gittim ve öğrencilere dışarı çıkmak üzere izin kağıdı olup olmadığını sordum. Bu arada orada bulunan bakkal yanıma gelerek "Sana ne, sen kimsin öğrencilere izin kağıdı soruyorsun?" diyerek hakaret etti. Ben de karşılık verdim. Bu kez yakın akrabaları ile birlikte 4 kişi birden sopa ve bıçakla saldırdılar." dedi. Yaşanan olayın ardından tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Abiki, tedavi sonrası polis memurları eşliğinde Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı İstasyon Asayiş Büro Amirliği'ne giderek ifade verdi. Olayı duyam Darıca Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği Başkanı Lokman Yazıcı ve Yönetimi, ilçe deki diğer okul idarecileri ve öğretmenleri geçmiş olsun dileklerini iletmek ve olayla ilgili bilgi almak üzere Acil Servise geldiler. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Erdinç Abiki, okul çevresinde ki esnaf ve yakınlarının sopa ve bıçakla saldırıları sonucu hastanelik oldu.

Bugün saat 13.00 sularında meydana gelen olayda Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Erdinç Abiki nöbetçi idareci olarak okul dışına çıkan öğrencilerine izin sorması ile başladığı öğrenildi. Okul dışına çıkan öğrencilere izin kağıdı soran Okul Müdür Yardımcısı Abiki'ye zerzenişte bulunan okul çevresindeki bir esnaf daha sonra yakınları ile birlikte Abiki'yi darp ettikleri iddia edildi. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Abiki'nin bıçak yarası aldığı koluna pansuman yapılarak sargıya alındı. Sopa ile kafasından da darbe alan Abiki'nin başında da dikiş atıldı. Hastane acil servis çıkışında olayı anlatan Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Erdinç Abiki, "Okulda nöbet görevimi yapıyordum. Okulumuz sınırlarını çevreleyen duvarlardan atlayan öğrencilerin okulun hemen yanında ki bakkalın önünde biriktiklerini gördüm. Ben de o bölgeye gittim ve öğrencilere dışarı çıkmak üzere izin kağıdı olup olmadığını sordum. Bu arada orada bulunan bakkal yanıma gelerek "Sana ne, sen kimsin öğrencilere izin kağıdı soruyorsun?" diyerek hakaret etti. Ben de karşılık verdim. Bu kez yakın akrabaları ile birlikte 4 kişi birden sopa ve bıçakla saldırdılar." dedi. Yaşanan olayın ardından tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Abiki, tedavi sonrası polis memurları eşliğinde Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı İstasyon Asayiş Büro Amirliği'ne giderek ifade verdi. Olayı duyam Darıca Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği Başkanı Lokman Yazıcı ve Yönetimi, ilçe deki diğer okul idarecileri ve öğretmenleri geçmiş olsun dileklerini iletmek ve olayla ilgili bilgi almak üzere Acil Servise geldiler.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.