GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Öğretmenler gününde ilkokul öğretmenlerine gitti!

Dilovası 25.11.2020 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Öğretmenler gününde ilkokul öğretmenlerine gitti!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilkokul öğretmenlerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette eski anılar tazelenirken duygulu anlar yaşandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Dilovası’nda da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Törenlerin ardından ilkokul öğretmenlerini ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hem duygulandı hem de duygulandırdı. Başkan Şayir, İlkokul öğretmenlerinden olan ve emekli olduktan sonra Darıca’da esnaflık yapan Ekrem Özbay’ı evinde, Mehmet Çelik öğretmenini ise Darıca’daki iş yerinde ziyaret ederek duygulandırdı. Başkan Şayir, öğretmenlerini telefonla aradığını ama içine sinmediği için tek tek ziyaret ettiğini belirtti. DUYGULU ZİYARET Başkan Şayir, ziyaretlerde öğretmenlerinin sağlık durumları hakkında bilgiler alırken yaptığı açıklamada “24 Kasım Öğretmenler günü vesilesi ile üzerimde çok büyük emekleri olan öğretmenlerimi ziyaret etmek, onları yeniden görmenin mutluluğunu yaşarken ayrıca maziye dönmenin ve o yılları hatırlamanın da verdiği hüzünlü duyguları yaşadım. Geçmişimizi yad ederek güzel anılarımızı tazeledik. Onlar iyi ki varlar. Onlar bizi bu günlere getirdiler. Onlar her zaman bizim başımızın tacıdırlar. Biz öğretmenlerimizi çok seviyoruz. Geleceğe ışık tutan tüm öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. ÖĞRETMENLERİ ŞAYİR’İ ANLATTI Başkan Şayir’in ilkokul öğretmenleri Ekrem Özbay ve Mehmet Çelik’te ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Şayir’in öğrenciliği ilgili bilgiler vererek, saygılı, geleneklerini bağlı çok iyi bir öğrenci olduğunu belirterek böyle saygılı çalışkan bir öğrenci yetiştirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilkokul öğretmenlerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette eski anılar tazelenirken duygulu anlar yaşandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Dilovası’nda da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Törenlerin ardından ilkokul öğretmenlerini ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, hem duygulandı hem de duygulandırdı. Başkan Şayir, İlkokul öğretmenlerinden olan ve emekli olduktan sonra Darıca’da esnaflık yapan Ekrem Özbay’ı evinde, Mehmet Çelik öğretmenini ise Darıca’daki iş yerinde ziyaret ederek duygulandırdı. Başkan Şayir, öğretmenlerini telefonla aradığını ama içine sinmediği için tek tek ziyaret ettiğini belirtti.

DUYGULU ZİYARET

Başkan Şayir, ziyaretlerde öğretmenlerinin sağlık durumları hakkında bilgiler alırken yaptığı açıklamada “24 Kasım Öğretmenler günü vesilesi ile üzerimde çok büyük emekleri olan öğretmenlerimi ziyaret etmek, onları yeniden görmenin mutluluğunu yaşarken ayrıca maziye dönmenin ve o yılları hatırlamanın da verdiği hüzünlü duyguları yaşadım. Geçmişimizi yad ederek güzel anılarımızı tazeledik. Onlar iyi ki varlar. Onlar bizi bu günlere getirdiler. Onlar her zaman bizim başımızın tacıdırlar. Biz öğretmenlerimizi çok seviyoruz. Geleceğe ışık tutan tüm öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖĞRETMENLERİ ŞAYİR’İ ANLATTI

Başkan Şayir’in ilkokul öğretmenleri Ekrem Özbay ve Mehmet Çelik’te ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Şayir’in öğrenciliği ilgili bilgiler vererek, saygılı, geleneklerini bağlı çok iyi bir öğrenci olduğunu belirterek böyle saygılı çalışkan bir öğrenci yetiştirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.