Öğretmenler parmak ısırttı!

Spor 29.10.2017 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Öğretmenler parmak ısırttı!

DARICALI ÖĞRETMENLER BADMİNTON TURNUVASI’NDA HÜNERLERİNİ GÖSTERDİ

Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Badminton Turnuvası festival havasında geçti. Darıca’da farklı okullarda görev yapan öğretmenleri buluşturan turnuvada renkli görüntüler ortaya çıktı. Darıca 24 Kasım Öğretmenler Günü Badminton Turnuvası, Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Turnuva bayanlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride yapılırken, çiçeği burnunda öğretmenler gösterdikleri mücadelelerle profesyonel sporcuları aratmadılar. Darıca Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen turnuvada kıran kırana mücadeleye tutulan öğretmenler eğlenceli anlar yaşadılar. 2 set halinde oynanan karşılaşmalarda erkeklerde Faruk Akcan, kadınlarda ise Arzu Yalçın ipi göğüslediler.         ARSLAN: SPORA TEŞVİK EDİYOR Okul Müdürü Kemal Arslan yaptığı açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına düzenlenen Badminton Turnuvası’nın festival havasında geçtiğini belirtti. Arslan, ‘’Öğretmenlerimizin bu turnuva altında boy göstermesi öğrencilerimizi de spor yapmaya teşvik ediyor. Turnuvanın gerçekleşmesinde emeği olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Okulumuz olarak sporun yanı sıra, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de çalışmalarımıza devam edeceğiz’’dedi. ERKEKLER  1.Faruk Akcan-Özel İlim Koleji 2.Levent Temel-Şehit Polis Edip Zengin Anadolu Lisesi 3.Ufuk Küçük-Darıca Ortaokulu 4.Turgay Caner-Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi BAYANLAR 1.Arzu Yalçın-Öğretmen Füsun Erdemir M.T.A.L 2.Şule Şamiloğlu-Ressam Osman Hamdi Ortaokulu 3.Meltem Virdil-60.Yıl Ortaokulu 4.Pınar Uşar-Ressam Osman Hamdi Ortaokulu    
DARICALI ÖĞRETMENLER BADMİNTON TURNUVASI’NDA HÜNERLERİNİ GÖSTERDİ

Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Badminton Turnuvası festival havasında geçti. Darıca’da farklı okullarda görev yapan öğretmenleri buluşturan turnuvada renkli görüntüler ortaya çıktı.

Darıca 24 Kasım Öğretmenler Günü Badminton Turnuvası, Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Turnuva bayanlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride yapılırken, çiçeği burnunda öğretmenler gösterdikleri mücadelelerle profesyonel sporcuları aratmadılar. Darıca Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen turnuvada kıran kırana mücadeleye tutulan öğretmenler eğlenceli anlar yaşadılar. 2 set halinde oynanan karşılaşmalarda erkeklerde Faruk Akcan, kadınlarda ise Arzu Yalçın ipi göğüslediler.

 

 

 

 

ARSLAN: SPORA TEŞVİK EDİYOR

Okul Müdürü Kemal Arslan yaptığı açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına düzenlenen Badminton Turnuvası’nın festival havasında geçtiğini belirtti. Arslan, ‘’Öğretmenlerimizin bu turnuva altında boy göstermesi öğrencilerimizi de spor yapmaya teşvik ediyor. Turnuvanın gerçekleşmesinde emeği olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Okulumuz olarak sporun yanı sıra, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de çalışmalarımıza devam edeceğiz’’dedi.

ERKEKLER 

1.Faruk Akcan-Özel İlim Koleji

2.Levent Temel-Şehit Polis Edip Zengin Anadolu Lisesi

3.Ufuk Küçük-Darıca Ortaokulu

4.Turgay Caner-Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi

BAYANLAR

1.Arzu Yalçın-Öğretmen Füsun Erdemir M.T.A.L

2.Şule Şamiloğlu-Ressam Osman Hamdi Ortaokulu

3.Meltem Virdil-60.Yıl Ortaokulu

4.Pınar Uşar-Ressam Osman Hamdi Ortaokulu

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.