Öğretmenlerde Büyük Sevinç!

06.08.2018 - 21:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öğretmenlerde Büyük Sevinç!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 100 gün içinde 20 bin öğretmen atayacaklarını açıklaması KPSS'ye girip atama bekleyen binlerce öğretmen arasında büyük sevinç yarattı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan 100 günlük eylem planını açıklarken "Ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen daha atıyoruz." demişti. Bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Ziya Selçuk, atama bekleyen öğretmenlere müjdeyi verdi. 100 GÜN İÇİNDE 20 BİN ÖĞRETMEN Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "100 gün içinde 20 bin öğretmen ataması yapacağız. Ülkemizde eğitimin gelişmesi için bizleri sürekli cesaretlendiren Cumhurbaşkanımız Sn. @RT_Erdogan'a, destekleri için Hazine ve Maliye Bakanımız @BeratAlbayrak'a @tcmeb ailesi adına şükranlarımı sunuyorum.Hayırlı ve uğurlu olsun." SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR YAĞDI Bu paylaşımın ardından mevcut atamalara ek olarak 20 bin kontenjan daha açıldığından emin olan öğretmen adayları sosyal medyada Milli Eğitim BakanıSelçuk'a teşekkürlerini iletmek için #20BinEkAtamayaTeşekkür hastagi açarak binlerce teşekkür mesajı paylaştı.      
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 100 gün içinde 20 bin öğretmen atayacaklarını açıklaması KPSS'ye girip atama bekleyen binlerce öğretmen arasında büyük sevinç yarattı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan 100 günlük eylem planını açıklarken "Ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen daha atıyoruz." demişti. Bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Ziya Selçuk, atama bekleyen öğretmenlere müjdeyi verdi.

100 GÜN İÇİNDE 20 BİN ÖĞRETMEN

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "100 gün içinde 20 bin öğretmen ataması yapacağız. Ülkemizde eğitimin gelişmesi için bizleri sürekli cesaretlendiren Cumhurbaşkanımız Sn. @RT_Erdogan'a, destekleri için Hazine ve Maliye Bakanımız @BeratAlbayrak'a @tcmeb ailesi adına şükranlarımı sunuyorum.Hayırlı ve uğurlu olsun."

SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR YAĞDI

Bu paylaşımın ardından mevcut atamalara ek olarak 20 bin kontenjan daha açıldığından emin olan öğretmen adayları sosyal medyada Milli Eğitim BakanıSelçuk'a teşekkürlerini iletmek için #20BinEkAtamayaTeşekkür hastagi açarak binlerce teşekkür mesajı paylaştı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.