Öğretmenlere çifte müjde!

Gebze 30.05.2017 - 23:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Öğretmenlere çifte müjde!

Öğretmenlerle iftar programında bir araya gelen Başbakan Yıldırım, önümüzdeki ay 20 bin öğretmen atanacağını açıkladı. Yıldırım, öğretmenlik mesleğinde köklü değişimler yapılacağı müjdesini de verdi.

Başbakan  Binali Yıldırım, 81 ilden öğretmenlerle iftarda bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişimine de değinen Yıldırım "Bu girişimin ülkemizde, toplumumuzda meydana getirdiği tahribat ve travma, yıllar boyu devam edecek. Şimdi artık bu alçaklar cezalarını çekecekler ama toplum içerisine ektikleri ayrılık, fitne tohumlarının ayıklanması yıllar alacak" dedi. ÖĞRETMENLİKTE KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK Öğretmenlik mesleğini temelden değiştirecek bir sistemden de bahseden Yıldırım "Öğretmenliği bir kariyer mesleği olarak görüyoruz ve bu dönüşümü yapacağız. Meslek içi eğitimler ve bir ödül sistemiyle öğretmenlik mesleğini daha üst noktalara, hak ettiği en güzel yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı 20 BİN ÖĞRETMEN ATANACAK Öğretmen adaylarına da müjde veren Yıldırım "Önümüzdeki ay içerisinde 20 bin öğretmenin atamasını yapmış olacağız. Bundan sonra da ihtiyaç olduğunda yine öğretmen atamalarını yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Öğretmenlerle iftar programında bir araya gelen Başbakan Yıldırım, önümüzdeki ay 20 bin öğretmen atanacağını açıkladı. Yıldırım, öğretmenlik mesleğinde köklü değişimler yapılacağı müjdesini de verdi.

Başbakan  Binali Yıldırım, 81 ilden öğretmenlerle iftarda bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişimine de değinen Yıldırım "Bu girişimin ülkemizde, toplumumuzda meydana getirdiği tahribat ve travma, yıllar boyu devam edecek. Şimdi artık bu alçaklar cezalarını çekecekler ama toplum içerisine ektikleri ayrılık, fitne tohumlarının ayıklanması yıllar alacak" dedi.

ÖĞRETMENLİKTE KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK

Öğretmenlik mesleğini temelden değiştirecek bir sistemden de bahseden Yıldırım "Öğretmenliği bir kariyer mesleği olarak görüyoruz ve bu dönüşümü yapacağız. Meslek içi eğitimler ve bir ödül sistemiyle öğretmenlik mesleğini daha üst noktalara, hak ettiği en güzel yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı

20 BİN ÖĞRETMEN ATANACAK

Öğretmen adaylarına da müjde veren Yıldırım "Önümüzdeki ay içerisinde 20 bin öğretmenin atamasını yapmış olacağız. Bundan sonra da ihtiyaç olduğunda yine öğretmen atamalarını yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.