GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Oğuz’dan davet var

Darıca 20.09.2019 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Oğuz’dan davet var

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ‘ErasmusDays’ Avrupa festivali için davette bulundu. Oğuz, “Üçüncüsü 10-11-12 Ekim 2019 tarihlerinde Avrupa çapında eş zamanlı etkinliklerle gerçekleştirilecek olan ‘ErasmusDays’ festivaline tüm Darıcalı öğrenciler, öğretmenleri ve vatandaşları davet ediyorum” dedi.

Oğuz yaptığı açıklamada, “İlki 2017 yılında düzenlenen ve ülkemizde de 2018 yılı içerisinde 200’ü aşkın farklı etkinlikle kutlanan ‘ErasmusDays’ Avrupa festivalinin üçüncüsü 10-11-12 Ekim 2019 tarihlerinde Avrupa çapında eş zamanlı etkinliklerle gerçekleştirilecektir. ErasmusDays etkinlikleri ile Erasmus+ Programınının, Erasmus+ projelerinin ve yararlanıcı hikayelerinin daha görünür hale gelmesi, her kesimden Erasmus+ yararlanıcısının projelerinin sonuçlarını ve hikayelerini yerelde paylaşması beklenmektedir. DAVET ETTİ Bu doğrultuda, ErasmusDays etkinlikleri ile Erasmus+ Programının potansiyel yararlanıcısı tüm hedef gruplarla (kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler, gençler, tüm vatandaşlar) birlikte deneyim paylaşımının yapıldığı faaliyetlerin planlanması hedeflenmektedir. Proje sahibi her kurum kendi etkinliğini planlayabilecektir. Daha önce uygulanmış veya mevcut projenizin yaygınlaştırılmasına yönelik faaliyetler düzenlenebilecektir” diyerek tüm Darıcalıları festivale davet etti. KÜBRA AKABALI
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ‘ErasmusDays’ Avrupa festivali için davette bulundu. Oğuz, “Üçüncüsü 10-11-12 Ekim 2019 tarihlerinde Avrupa çapında eş zamanlı etkinliklerle gerçekleştirilecek olan ‘ErasmusDays’ festivaline tüm Darıcalı öğrenciler, öğretmenleri ve vatandaşları davet ediyorum” dedi.

Oğuz yaptığı açıklamada, “İlki 2017 yılında düzenlenen ve ülkemizde de 2018 yılı içerisinde 200’ü aşkın farklı etkinlikle kutlanan ‘ErasmusDays’ Avrupa festivalinin üçüncüsü 10-11-12 Ekim 2019 tarihlerinde Avrupa çapında eş zamanlı etkinliklerle gerçekleştirilecektir. ErasmusDays etkinlikleri ile Erasmus+ Programınının, Erasmus+ projelerinin ve yararlanıcı hikayelerinin daha görünür hale gelmesi, her kesimden Erasmus+ yararlanıcısının projelerinin sonuçlarını ve hikayelerini yerelde paylaşması beklenmektedir.

DAVET ETTİ

Bu doğrultuda, ErasmusDays etkinlikleri ile Erasmus+ Programının potansiyel yararlanıcısı tüm hedef gruplarla (kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler, gençler, tüm vatandaşlar) birlikte deneyim paylaşımının yapıldığı faaliyetlerin planlanması hedeflenmektedir. Proje sahibi her kurum kendi etkinliğini planlayabilecektir. Daha önce uygulanmış veya mevcut projenizin yaygınlaştırılmasına yönelik faaliyetler düzenlenebilecektir” diyerek tüm Darıcalıları festivale davet etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.