Oğuz, Darıca Fen Lisesine gitti!

Darıca 23.10.2019 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Oğuz, Darıca Fen Lisesine gitti!

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz Darıca Fen Lisesini ziyaret etti. Oğuz’a şube müdürleri eşlik ederken, ziyarette ev sahipliğini geçtiğimiz günlerde Darıca Fen Lisesine müdür olarak atanan bölgemizin başarılı eğitimcilerinden Yakup Çelik yaptı. GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Fen Lisesi Müdürü Yakup Çelik ve öğretmenlerle, öğrencilerin başarılarını arttırmak için istişarelerde bulunarak okul hakkında bilgiler aldı. Görüşme sonrasında ise okul müdürü Yakup Çelik, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve şube müdürlerine okulu ve bilgisayar öğretmeni ile birlikte öğrencilerin hazırlamış olduğu robot sergisini gezdirdi. Ziyaret sonrasında İsmail Oğuz, okul idaresine başarılar dilerken okul müdürü Yakup Çelik’te yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.      

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz Darıca Fen Lisesini ziyaret etti. Oğuz’a şube müdürleri eşlik ederken, ziyarette ev sahipliğini geçtiğimiz günlerde Darıca Fen Lisesine müdür olarak atanan bölgemizin başarılı eğitimcilerinden Yakup Çelik yaptı.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Fen Lisesi Müdürü Yakup Çelik ve öğretmenlerle, öğrencilerin başarılarını arttırmak için istişarelerde bulunarak okul hakkında bilgiler aldı. Görüşme sonrasında ise okul müdürü Yakup Çelik, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve şube müdürlerine okulu ve bilgisayar öğretmeni ile birlikte öğrencilerin hazırlamış olduğu robot sergisini gezdirdi. Ziyaret sonrasında İsmail Oğuz, okul idaresine başarılar dilerken okul müdürü Yakup Çelik’te yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.