19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Oğuz seçilmiş başkan!

Dilovası 09.04.2019 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Oğuz seçilmiş başkan!

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı’nın Dilovası Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen birinci olağan kongresinde başkanlığa ilçe teşkilatının kurucu başkanı Ercan Oğuz yeniden seçildi.

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı’nın Dilovası Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen birinci olağan kongresinde başkanlığa ilçe teşkilatının kurucu başkanı Ercan Oğuz yeniden seçildi. Kongreye katılan  Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur konuşmasında Hükümet’in ülkeyi bir çıkmaza sürüklediğini kaydedip, “Bizler de daha önce onları destekledik ama görüyoruz ki milletimiz ekonomik ve sosyal yaşamda kurtuluş bekliyor ve bu kurtuluş Erbakan Hocamızın yoluyla olacak” dedi. YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ın da katıldığı kongrede konuşmaların ardından Ercan Oğuz başkanlığındaki tek listeyle seçime gidilen kongrede yönetime seçilen isimler şu şekilde oluştu: Ercan Oğuz (Başkan) Rıfat Özen, Doğukan Dalkılıç, Mustafa Kocabay, Selami Güler, Halil Taşdemir, Ömer Öztürk, Cevdet Karataş, Bilal Kocabay, Murat Akbulut, İsmail Altan, Ali Örnek, Orhan Yol, Recep Akyol, Abdulsamet Ekici, Ahmet Remzi Aydın
Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı’nın Dilovası Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen birinci olağan kongresinde başkanlığa ilçe teşkilatının kurucu başkanı Ercan Oğuz yeniden seçildi.

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı’nın Dilovası Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen birinci olağan kongresinde başkanlığa ilçe teşkilatının kurucu başkanı Ercan Oğuz yeniden seçildi. Kongreye katılan  Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur konuşmasında Hükümet’in ülkeyi bir çıkmaza sürüklediğini kaydedip, “Bizler de daha önce onları destekledik ama görüyoruz ki milletimiz ekonomik ve sosyal yaşamda kurtuluş bekliyor ve bu kurtuluş Erbakan Hocamızın yoluyla olacak” dedi.

YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ın da katıldığı kongrede konuşmaların ardından Ercan Oğuz başkanlığındaki tek listeyle seçime gidilen kongrede yönetime seçilen isimler şu şekilde oluştu: Ercan Oğuz (Başkan) Rıfat Özen, Doğukan Dalkılıç, Mustafa Kocabay, Selami Güler, Halil Taşdemir, Ömer Öztürk, Cevdet Karataş, Bilal Kocabay, Murat Akbulut, İsmail Altan, Ali Örnek, Orhan Yol, Recep Akyol, Abdulsamet Ekici, Ahmet Remzi Aydın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.