GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Okul Çıkışında DEHŞET!

13.10.2017 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Okul Çıkışında DEHŞET!

Bir lise önüne gelen kimliği belirsiz saldırgan, 3 öğrenciyi pompalıyla vurduktan sonra intihara kalkıştı. Yaralanan 3 öğrenciden biri ölürken, saldırgan ise yakalanarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un  Pendik ilçesindeki bir lise önünde pompalı tüfekli saldırı yaşandı. Okul öüne gelen kimliği belirsiz saldırgan, 3 öğrenciyi vurup yaraladıktan sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Yaralanan 3 liseliden biri hayatını kaybetti. Saldırgan ise, olayın ardından yakalanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. 3 ÖĞRENCİYİ VURUP İNTİHARA KALKIŞTI: 1 ÖĞRENCİ ÖLDÜ İHA'nın haberine göre,  Pendik  İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önüne gelen kimliği belirsiz bir kişi, elindeki av tüfeğiyle okuldan çıkan öğrencilere ateş açtı. Olayda 2 öğrenci yaralandı,1 öğrenci ise hayatını kaybetti. Saldırgan daha sonra okulun içine girdi. Okul içinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan saldırgan, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. SALDIRI NEDENİ "KISKANÇLIK" İDDİASI       Gelen ilk bilgilere göre olay kıskançlık nedeniyle gerçekleşti. Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor. "SALDIRGAN ÖĞRENCİ DEĞİL, OKUL DIŞINDAN" Olay yerinde bulunan İHA muhabiri yaşananları, "Saldırgan öğrenci değil, okul dışından olduğu söyleniyor. Olayı neden yaptığı henüz belli değil. Polisler hayati tehlikelerinin olmadığını söyledi. Henüz bilgiler sağlıklı değil. Kız arkadaşının yanında başka bir erkek görüyor. İddialar böyle. Kız arkadaşından ayrıldığı söyleniyor, olayı bu yüzden yaptığı söyleniyor. Öğrenciler hastaneye kaldırıldılar. Öğrencilerde hayati tehlikesi yok deniyor" sözleriyle aktardı.
Bir lise önüne gelen kimliği belirsiz saldırgan, 3 öğrenciyi pompalıyla vurduktan sonra intihara kalkıştı. Yaralanan 3 öğrenciden biri ölürken, saldırgan ise yakalanarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un  Pendik ilçesindeki bir lise önünde pompalı tüfekli saldırı yaşandı. Okul öüne gelen kimliği belirsiz saldırgan, 3 öğrenciyi vurup yaraladıktan sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Yaralanan 3 liseliden biri hayatını kaybetti. Saldırgan ise, olayın ardından yakalanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

3 ÖĞRENCİYİ VURUP İNTİHARA KALKIŞTI: 1 ÖĞRENCİ ÖLDÜ

İHA'nın haberine göre,  Pendik  İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önüne gelen kimliği belirsiz bir kişi, elindeki av tüfeğiyle okuldan çıkan öğrencilere ateş açtı. Olayda 2 öğrenci yaralandı,1 öğrenci ise hayatını kaybetti. Saldırgan daha sonra okulun içine girdi. Okul içinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan saldırgan, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
SALDIRI NEDENİ "KISKANÇLIK" İDDİASI

 

 

 

Gelen ilk bilgilere göre olay kıskançlık nedeniyle gerçekleşti. Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

"SALDIRGAN ÖĞRENCİ DEĞİL, OKUL DIŞINDAN"

Olay yerinde bulunan İHA muhabiri yaşananları, "Saldırgan öğrenci değil, okul dışından olduğu söyleniyor. Olayı neden yaptığı henüz belli değil. Polisler hayati tehlikelerinin olmadığını söyledi. Henüz bilgiler sağlıklı değil. Kız arkadaşının yanında başka bir erkek görüyor. İddialar böyle. Kız arkadaşından ayrıldığı söyleniyor, olayı bu yüzden yaptığı söyleniyor. Öğrenciler hastaneye kaldırıldılar. Öğrencilerde hayati tehlikesi yok deniyor" sözleriyle aktardı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.